Artrolife е крем за болки в ставите с висока оценка от реални потребителски коментари и достъпна цена в България

ArtroLife Крем БългарияArtrolife e истинско достижение на науката и пробив в ортопедията, споделят специалисти в свои мнения в списания и на живо в годишни конференции за превенция на ставни заболявания, както и реални потребители, тествали крема и заявили в свои коментари за високата му ефикасност. Става въпрос за лекарство с глюкозамин – специален вид монозахарид, който успешно укрепва структурата и съединителната тъкан на ставите и хрущялите, подобрявайки качеството ви на живот и помагайки ви срещу ежедневната болка в крайниците, гърба, кръста и врата. В този материал ще ви разкажем в детайли дали Артролайф работи и какъв ефект да очаквате от продължителна терапия с продукта.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Artrolife се появява в бг мама като единственият крем срещу болки в ставите с реален ефект

Артролайф крем за стави

Artrolife става част от няколко дискусии в бг мама, където на въпроса как да се спрат болките в кръста и усещането за скованост в крайниците, дамите описват крема като „уникален“ и „с бърз ефект“. След като разгледахме техните коментари установяваме, че само за 1-2 месеца пациент с остеопорза или артрит може да намали до 0% дискомфорта в ставите с този уникалн продукт. Според официалния дистрибутор на крема за България той е „безопасен“. Това потвърждават и дамите от бг мама. Те заявяват, че Артролайф е хипоалергичен, а доказателство за това са няколко мнения, в които жени със силни алергии към стандартни ставни продукти от една аптека, обикновено получават обриви и още по-силни възпаления.

АртроЛайф – състав, формула и съдържание

Artrolife е крем с изчистено натурално съдържание и състав, който е поносим и за хора с алергии, както и за тежки случаи на ставни болки. След като прегледахме описаната формула установихме, че този крем не съдържа и ГМО, а освен това е изцяло веган. Какво е Artrolife е въпрос, на който лесно можем да си отговорим, ако внимателно проследим отделните компоненти в неговото съдържание. Става ясно, че всички съставки тук са безвредни, но действат с бърз ефект, защото са с перфектно подбрана висока концентрация, а освен това, не влизат в колизия една с друга. Ето какво се включва в революционната формула на този крем:

 • Етерично масло от листа на канела. То действа укрепващо и възстановяващо за тъканите на хрущяла, както и за съединителната тъкан на ставите и костите. Маслото е изключително полезно при подуване и възпалителни процеси.
 • Камфор. Действието му е силно антисептично и противовъзпалително. Действа и като имуностимулатор за клетките, помагайки им да се самолекуват и да се възпроизвеждат. Камфорът е силно препоръчван и за хора, чиито стави и хрущяли вече са износени или са в процес на износване.
 • Етерично масло от мента. То действа успокояващо и отпускащо, като премахва болката и усещането за скованост. Но освен да се бори с реалните симптоми, маслото има и регенериращо свойство, позволяващо да се премахне и първопричината за болките в ставите.
 • Етерично масло от слънчогледово семе. Включващо естествена формула от цели 6 вида витамина, които трудно се намират заедно където и да е другаде в природата, това масло въздейства веднага срещу болката и намалява отоците.

АртроЛайф съставки

Artrolife включва в своята формула и активната съставка глюкозамин

Artrolife работи бързо, ефикасно и с продължително действие във времето главно поради своята активна съставка, наречена глюкозамин. Влизаща в синергично взаимодействие с изброените по-горе масла от естествен произход глюкозамин е вид монозахарид, който представлява основен градивен елемент на съединителната тъкан, ставите и хрущялите. Често обаче тялото ни не е в състояние да продължава да го произвежда, а в природата, тоест от храната, която консумираме всеки ден, е трудно да си го набавим в достатъчно голямо количество. При използването на крем Артролайф обаче засегнатите места с болка и възпаления получават директно нужния глюкозамин и започват да се възстановяват. При повторно и продължително терапевтично въздействие на това лечебно средство ставите се възстановяват напълно и биват защитени с невидим филм от бъдещи възпаления, натъртвания, износване и спад в количеството на глюкозамин.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Artro Life – как се използва? Има ли инструкции и ръководство? А странични ефекти и противопоказания?

употреба на крем artro life

Artrolife разполага с всичко това, без странични ефекти и противопоказания. Точно така, налична е листовка, въпреки че това не е поредното лекарство, което да купите от кварталната аптека, за да облекчите временно болката и после отново да страдате с години наред от ставни проблеми, които нелекувани правилно довеждат до фатални усложнения като парализа, загуба на крайник и какво ли още не. Във въпросното ръководство Артролайф е описан като крем без странични ефекти и без противопоказания. Все пак, бременните и кърмачките е добре да съгласуват този прием с лекуващия си лекар предварително. За всички останали важат следните инструкции:

 • Една доза е равна на малко количество крем – колкото едно грахово зърно.
 • С тази дозировка засегнатото място се маже с кръгови движения, по възможност масаж и втриване без натискане.
 • Мазането продължава, докато лечебният крем попие добре.
 • Внимание – Artrolife не цапа дрехи, не оставя бели следи и ухае доста приятно според отзиви в бг мама
 • Нанасяйте от крема от 4 до 5 пъти дневно
 • Минимална продължителност на курс с продукта е от 30 до 45 дни
 • Няма проблем след този период да се продължи нанасянето на крема за профилактика и превенция, като дозата може да се намали до 3 пъти дневно.

Artrolife – мнения и отзиви, коментари и дискусии в онлайн форуми в България от типа на бг мама

Artrolife крем мнения коментари

Artrolife получава завидна и невиждана досега масова положителна оценка в десетки коментари, разпръснати в мрежата в различни онлайн форуми. Освен в бг мама, в няколко здравни форуми и в една здравна Фейсбук група се натъкнахме на дискусии, свързани с проблеми със ставите и алтернативното им лечение. В редица коментари се споменава името Artrolife и хората го препоръчват горещо. Според някои мнения това е крем с продължително действие и на практика е терапия, която веднъж завинаги може да ви излекува. Ето какво казват още хората за продукта:

 • Артролайф работи. Ползвам го само от две седмици и вече не се страхувам да стана от стола. Преди всяко подобно движение ме докарваше до истерия и неистова болка. Сега се движа спокойно! Препоръчвам го горещо на всеки. Даже съседката ми си го взе и е много доволна!“
 • „Artrolife не е измама. Artrolife е безопасен и най-важното е, че ефикасен за болки в коленете. Мислех си, че никога няма да мога да се движа спокойно. Сега с този крем поднових разходките в парка и вече мога да играя с внуците си на криеница. Толкова е хубаво! Животът е хубав с Artrolife!“
 • „Като специалист по ортопедия и специализант в клиника за иновативни ставни заболявания бях длъжен да проверя Artrolife, защото в много коментари и мнения в мрежата лично мои пациенти твърдят, че са излекували дори артрит с него. Казах си, че това не е възможно, защото говорим за един крем. Когато видях уникалния състав на този продукт разбрах защо моите пациенти са доволни от него – възпалението наистина може да се излекува с тази формула, но и без да се причинява ново увреждане на тъканите от химични съставки, класически за стандартния крем при ставни болки в една аптека!“

Artrolife – цена, аптека, официален сайт и всичко, което трябва да знаете, за да направите поръчка за този крем

Artrolife – цена България

Artrolife е с цена, която ще ви впечатли. Особено сега, когато официалният производител ви дава по-ниска цена с до 70% отстъпка. От специално създаден официален сайт Артролайф сега е достъпен на цена от 72 лв вместо на стандартната цена от 240 лв. Моля, бъдете нащрек за имитиращи продукти. Напълно възможно е да намерите същия крем със същото име в магазини от типа на olx и eBay. За да не рискувате, най-добре е да направите сигурна поръчка през наличния официален сайт на Artrolife. За целта влезте на сайта, прочетете каквото е нужно за продукта и попълнете кратката форума за поръчка. Трябва да въведете своите имена и телефонен номер, на който ще ви потърсят от екипа на Артролайф. По телефона можете да получите безплатна консултация за продукта и информация за ден за доставка. Имайте на предвид, че доставка на този революционен крем се извършва до всяка точка на България. Не е нужно да предплащате нищо. Дължимата цена се заплаща при доставка.

ФИНАЛНО: Artrolife е крем за ставни болки, създаден от българската козметична компания Biofresh. Можете да поръчате този продукт от неговия официален сайт, за да избегнете риска да попаднете на имитиращ фалшификат. Имайте на предвид, че наличната цена сега е с отстъпка от 70%. По мнения на дамите от бг мама Артролайф работи и премахва болката и чувството на скованост след курс от 1 до 2 месеца.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Емилия Йорданова

Leave a Reply