Black Latte – Био Кафе с Активен Въглен за Благоприятстване на Метаболизма

Black Latte кафе с активен въглен БългарияBlack Latte представлява органично кафе, включващо в състава си активен въглен. Неговата формула дава възможност на потребителите да повлияят върху чувствата си за ситост и глад, както и да ускорят метаболизма си. От компанията-производител са вдъхновени от формулата на диетолога Синтия Паскал, работеща със знаменитости като Сандра Бълок и Чарлийз Терон, която препоръчва пиенето на кафе с активен въглен сутрин. То може да бъде заместител на закуската и да благоприятства обмена на вещества и енергията в организма.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

 

Инстантната натурална напитка с активен въглен Black Latte започва да набира популярност онлайн. Именно заради това потребителите от форуми като БГ мама започват да се чудят дали то е не е измама. Интересуват се от мненията и отзивите на клиентите, които вече са опитали продукта за ускоряване на метаболизма. За да избегнат неприятности с доставката или опасни фалшификати, екипът ни съветва новите клиенти да направят своята поръчка само през оторизирания официален сайт на кафето с активен въглен Black Latte.

Освен информация за натуралната напитка, там ги очакват и полета, свързани с поръчката. Те следва ги попълнят със своите имена и актуален телефон за доставка. Скоро след като кликнат върху бутона „изпрати“, те ще получат обаждане за потвърждение на точния адрес за доставка. По време на това обаждате, клиентите могат да се чувстват свободни да дискутират всякакви детайли относно инстантната напитка за повлияване върху усещането за глад. Могат да се възползват и от промоционалните оферти, които се предлагат от производителя през повечето време.

За Многобройните Полезни Свойства на Кафето

жена, чаша кафе

Ако една напитка можеше да се нарече кралицата на сутрините, то това е кафето. Хората, които не започват деня си с чаша кафе, са малцина. Всички обожават кафето заради приятния му вкус и енергията, която ни дава. Това, обаче, далеч не са единствените полезни свойства на тази напитка. Изброяваме само най-важните от тях:

 • Кафето Може Да Увеличи Енергията и Да Ни Направи По-Умни.
 • Това е така, защото то съдържа кофеин. След като пием кафе, кофеинът бива погълнат от кръвоносната система и стига до мозъка, където настъпват промени. Това води до подобрена енергия и цялостно функциониране на мозъка.
 • Кофеинът Може Да Помогне и с Изгарянето на Мазнините.
 • Често се среща в продуктите за трениращи хора, именно заради негови функции. Освен това, то спомага и за ускоряване на метаболизма.
 • Кафето Съдържа Основни Хранителни Вещества.
 • Част от тях са витамин B2, B3, B5, магнезий и калций. Дори и да не изглеждат много, хората обикновено пият по няколко чаши кафе на ден. Количествата бързо се увеличават и достигат достатъчно ниво за основния дневен прием на тази вещества.

Производителят на Black Latte е осъзнал колко полезно може да бъде то и е създал нова напитка, като добавя екстракт от активен въглен. Повече информация за продукта, дали има шансове за измама и фалшификати, може да намерите в ревюто ни надолу в страницата.

Какво е Black Latte?

Black Latte, активен въглен

Black Latte представлява инстантна кафе-напитка с формула за повлияване на апетита и усещането за глад. Благодарение на натуралния му състав, кафето успява да спомогне и за ускоряването на метаболизма. Според производителите, неговата цел е то да се използва вместо закуска. По този начин може да спомогне за въздействието върху чувството за ситост, както и за високите нива на енергия в организма.

Кратко Описание на Блек Лате

Цена80 лв.
Мнения от форум9.2/10⭐️ Виж тук
Официален Сайт▶️Натисни Тук
Съставки🍀100% Натурални
Инструкции за употреба✅Виж тук
Странични Ефекти❌НЯМА
Има ли го в аптеки?НЕ
Измама ли е?⛔️Оригиналът работи

Клиентски мнения за Black Latte

Мненията на потребителите от онлайн форуми като БГ Мама потвърждават позитивното въздействие на натуралната напитка Black Latte. Те не споменават за появяването на странични ефекти или противопоказания. Екипът ни обобщи мненията им в няколко точки:

 • Положително Въздействие Върху Усещанията за Ситост и Глад;
 • Спомага за Ускоряването на Метаболизма;
 • Благоприятства Енергичността и Бодростта на Организма;
 • Натурален Състав, Включващ Активен Въглен;
 • Оптимизиран Процес на Поръчка и Доставка;
 • Достъпна Цена за България от Официалния Сайт;
 • Липсват Данни за Негативни Ефекти, Противопоказания и Измами.

NB! Липсата на мнения и коментари относно негативни странични ефекти и противопоказания не потвърждава възможността те да се появят. Всеки организъм има своите характерни специфики. Заради това клиентите трябва да прочетат инструкциите за употреба, преди да пристъпят към нея. Приложени са в опаковката на кафената напитка с активен въглен Black Latte.

Съставът на Кафето с Активен Въглен Black Latte?

активен въглен, кафе, кокос, състав Блек Лате

Съставът на натуралната кафена напитка Black Latte e подбран внимателно от производителите. Освен кафето, което отговаря за поддържането на организма енергичен, напитката Black Latte включва още няколко активни съставки.

Повече за съставките на Блек лате прочетете по-долу:

 • Активен Въглен – Спомага за ускоряването на метаболитните процеси. Освен това има известно детоксикиращо и диуретично действие, което спомага за пречистването на организма от вредните вещества и токсините.
 • Л-Карнитин – Благоприятства тонизирането на тялото и мускулите. Действа енергизиращо, като влияе върху нормалното приемане на хранителните вещества от организма.
 • Кокосово Мляко – Повлиява върху доброто функциониране на метаболизма. Освен това действа енергизиращо. Подходящ заместител на обикновеното мляко за хора, които не консумират млечни и месни продукти.
 • Комплекс от Омега-3 Киселини – Благоприятства нормалните нива на хормона лептин. Известен е с функцията си да балансира изгарянето на подкожни мазнини. Използва ги за преобразуване в допълнителна енергия.

Как се Приема Кафето с Активен Въглен Black Latte?

За да си направите чаша кафе Black Latte с активен въглен, се нуждаете от:

 • Лъжица – Чаена или Супена;
 • Чаша;
 • Гореща Вода;
 • Пакет Black Latte.

Сипете гореща вода в чашата. Добавете две чаени или една супена лъжица от сместа на Блек Лате. Разбъркайте добре. Напитката е готова за директна консумация. Дозата за прием на ден е една чаша. Хубаво е, това да става на закуска. Препоръчителният курс на прием е един  месец.

Black Latte Цена в България?

блек латте, момиче

Препоръчително е поръчката на кафето Блек Лате да става само през официалния сайт на продукта. Той не се предлага в аптеките, нито в онлайн магазини като eMag. Производителите съобщават, че са възможни измамни схеми със закупуването на продукта от други сайтове. Възможно е да има фалшификати, продаващи се на много по-високи цени. С цел предпазване от тях, клиентите биват съветвани да не дават информация на други уеб-страници, освен официалната.

За да поръчат, клиентите трябва да попълнят полетата за „имена“ и „телефон“. Важно е да оставят актуален телефонен номер, понеже дистрибутор на кафето ще се свърже с тях. Представителят ще поиска от клиентите да потвърдят поръчката и техния предпочитан адрес за доставка. Клиентите могат да зададат своите въпроси на дистрибутора, който разполага с информация за продукта и може да им даде компетентен отговор. Също така могат да попитат и за актуалните промоции в момента и да се възползват от тях.

Енергични, Здравословни и Щастливи!

Black Latte, гирички, жена на кантар

За да си набавяме правилните и здравословни хранителни вещества, ние трябва да се фокусираме върху хранителния си режим и навици. Еднакво важно е и да премахнем ненужните вещества от организма ни с правилния детокс. Така ще можем да се насладим на по-здравословно и щастливо тяло!

Накратко: Продуктът Black Latte е богат на полезни вещества, които имат благоприятно действие върху метаболитните процеси. Активният въглен има тонизиращо действие върху тялото, а Блек Лате е по-добрият и по-достъпният избор на пазара от много други налични алтернативи за влизане във форма.

 

ПОРЪЧАЙ СЕГА
Емилия Йорданова

Leave a Reply