FitoBalt – Точният Начин за Детоксикация или Не?

Fitobalt чай за детокс БългарияFitoBalt е чай, класиращ се сред редицата продукти, които предлагат освобождаване от паразитната интоксикация. Той има натурален състав, състоящ се от природни компоненти. Въпросът е дали подобен чай е най-добрият начин да се справим с бактериите и да се подложим на детоксикация?

Мудността, липсата на енергия, своеобразната летаргия, която ни обзема понякога, слабия имунитет и хроничната умора често се дължат на наличието на паразити в тялото. Те не могат да бъдат открити случайно, единствено целенасочени прегледи и изследвания разкриват истината за състоянието на организма ни в това отношение.

Най-доброто от пазара е…

Един от най-ефективните и полезни продукти за детоксикация на пазара в момента е CleanForte. Добре познат с натуралния си състав и благотворния ефект, който оказва върху организма.

Затова и много хора се подлъгват да третират симптоматиката на паразитната интоксикация, вместо да се концентрират върху първоизточника на проблема. Но наличието на паразити в червата и в други органи не трябва да бъде оставена без сериозни мерки. Тяхното безконтролно развитие и завземане на тялото може да доведе до нарушаване нормалната функция на органите и сериозно влошаване на здравето.

Съвременната култура и начин на живот постепенно са се ориентирали към екологично чиста и природосъобразна тенденция. Затова и търсенето за такива продукти е увеличено. Точно това търсене се опитва да задоволи и чаят за детоксикация FitoBalt. Но потребителските мнения не са особено ласкави по отношение на качеството на чая.

По-долу може да се запознаете със свойствата и качествата на чая, и да прецените дали не може да намерите и по-подходящ за нуждите ви продукт.

Има ли Такова Нещо като Пестициден Чай?

FitoBalt влиза на пазара със заявката, че е пестициден чай, който прочиства организма от паразити и бактерии. И макар неговите ефекти да не са гарантирани, създателите му добре са се ориентирали към разработването на подобен продукт, тъй като бактериите и паразитната интоксикация са нещо, от което хората искат да се освободят.

  • Карат ни да губим важни и необходими витамини и минерали;
  • Те отслабват имунитета и значително влошават здравословното ни състояние;
  • Могат да отключат алергии и да доведат до трайни увреждания особено при най-уязвимите групи.

Ала мненията на потребителите показват, че обезпаразитяващия чай FitoBalt не е най-доброто решение за проблема с паразитите. Подобни продукти се нуждаят от съставки, които да борят паразитни инфекции и гъбички.

чай комплект за пиене

FitoBalt – Обикновен Билков Чай или Не?

Обезпаразитяващия чай представлява бленда от всевъзможни билки с или без доказан ефект в борбата с бактериите. Сред тях са бреза, дъб, мента, лайка, бял равнец и обикновен градински чай.

Проучвания показват, че като обикновен чай, FitoBalt има приятен вкус и аромат, и е хубава напитка, особено за студените зимни дни. Ала свойствата и качествата му не могат да бъдат доказани.

Важно!

Съставът на чая против паразити навежда екипа ни на мисълта, че има по-скоро диуретично, отколкото прочистващо действие. Възможно е да ускори метаболизма ви до толкова, че да попречи на организма да преработва правилно полезните вещества, които си набавяме през деня. Има значителна разлика между обикновен разхлабващ чай и чай за детоксикация. Ако искате да си спестите неудобството от придружена със спазми диария, купувайте продукти, които наистина се борят с паразитите. Значително по-добра алтернатива на чая е хранителната добавка ReduSlim.

Обещанията на Създателите на FitoBalt

Според хората, разработили чая за прочистване, след курс на прием от 21 дни той е способен да:

  • Повиши имунитета срещу паразитите;
  • Да убие болестотворните гъбички и бактерии в организма;
  • Да унищожи глистите и да премахне резултатите от вредното им влияние;
  • Да ускори преработката и неутрализирането на токсини;
  • Да подобри функцията на стомашно-чревния тракт и черния дроб;
  • Да успокои алергичните реакции на паразитната интоксикация.

Според промоционалните материали, всичко това е възможно да се постигне, ако пиеше по една чаша от чая на ден.

За приготвянето на чаша чай е необходимо да залеете една чаена лъжичка от него с вряла вода. Не е ясно с какво количество вода. Запарявате 30 минути и пиете без допълнителни овкусители. Една чаша може да се раздели в рамките на деня, като предполагаме, че става дума за 200мл течност, но никъде не е посочено ясно.

Заслужава ли си да Платим Пълната FitoBalt Цена?

фитобалт цена на официалния сайтFitoBalt се разпространява на цена от 59лв през сайта на дистрибутора. Има само един автентичен дистрибутор. Но предвид набора от проблеми, който изброихме, не смятаме, че е удачен чай против паразити за детоксикация на организма.

Липсва ясна инструкция за употреба на анти-паразитния чай, а също и заявения сертификат за качество и безопасност не може да бъде потвърден като автентичен. Отделно от това, някои потребители са споделили отрицателен опит и със забавени или объркани доставки. Нещо което си струва да се отбележи, е че всъщност съставките на Фитобалт чая са билки които са достъпни в аптеките директно. И по-важно, е че цената на чая изглежда много по-висока от себестойността на билките в него. Забелязахме и някои нелоялни маркетингови практики от страна на производителя свързани с различни цени и това също ни отблъсква от този чай за детокс.

Детоксикация, но не на Всяка Цена

Поради голямото търсене на детоксикиращи продукти и средства за прочистване на организма, пазарът е пренаситен с всевъзможни решения за проблема с бактериите и паразитите. Изключително трудно е да се прецени кои от тях действително вършат работа и кои са практически безполезни.

FitoBalt е нелош като комбинация чай сам по себе си, но ефектите му върху проблема с паразитите не могат да бъдат потвърдени. На пазара съществуват доказано по-добри средства за тези цели.

В пъти по-добре е да потърсите още малко, преди да дадете парите си за торбичка с билки. В крайна сметка, що се касае до нашето здраве, не можем да си позволим да правим компромиси с качеството на продуктите, които използваме, за да се поддържаме във форма.

Съществуват по-подходящи средства за борба с паразитите и ако потърсите алтернативи, със сигурност ще останете по-доволни, отколкото ако се доверите на FitoBalt!

бутон за препоръчан продукт

Емилия Йорданова

Leave a Reply