Да Бъдем По-Здрави Заедно Днес!

щастливо семейство

ZdraveDnes е дигитална платформа за споделяне на информация, свързана с продукти за повлияване на общото ни състояние и външен вид. Редакторският екип се стреми да проучва и предлага полезна информация относно здравословния градски начин на живот в съвременния свят. Нашето мото е, че:

Здравето днес означава здраве и утре!

Стремим се да предоставяме максимално акуратни, актуални и точни данни във всяка от нашите статии. Ревютата на продуктите и био-козметичните изделия, предоставени в сайта, са проучени, написани и редактирани лично от нашите автори и експерти. Надяваме се, че информацията, която ще намерите на ZdraveDnes, ще е полезна и приложима за всеки един от Вас.

Но на първо място за нас стои удовлетвореността и признанието на нашите читатели. Заради това Ви молим да не се колебаете да се свържете с нас при наличието на най-малките въпроси или коментари. Вашата обратна връзка ни дава възможността да поставим оценка на собствената си работа. А също така и да работим в насока за нейното подобряване и иновиране всеки ден.

жена седи на пода и гледа в телефона с лаптоп в скута

Свържете се с екипа на ZdraveDnes, ако:

  1. Ако желаете да споделите обратна връзка и коментари относно био-козметичните продукти, представени в портала ЗдравеДнес.
  2. Имате допълнителна и полезна информация относно някои от тях.
  3. Искате да оставите Вашия коментар и обратна връзка относно материал, написан и изложен в уеб-портала ни.
  4. Имате специфичен въпрос, който искате нашия екип да разгледа.

Екипът на ЗдравеДнес ще направи всичко по силите си, за да разгледа, обмисли и върне отговор в най-кратък срок. Стараем се бъдем коректни във всичко, включително и сроковете, в които отговаряме на читателите си.

Ние предлагаме нашите материали свободно. Поемаме и отговорността те да бъдат списани и компилирани по възможно най-добрия начин.

Ключът към здравето днес (а също и утре!) е да водим здравословен и природосъобразен начин на живот. Нашето духовно и професионално израстване също е част от него и приемаме обратната връзка като възможност за развитие и подобрение.

Работно време, в което отговаряме на читателски запитвания, е:

Понеделник до Петък от 09:00 до 18:00ч.

Това е времето, в което може да очаквате отговор на Вашето запитване по електронната поща.

• ☎ Телефон: 07009484, от 09:00 – 18:00ч.
• 🏠 Адрес: ул. Хубча №20

Нека Заедно Направим Промяната за По-Добро Здраве Още Днес!

Форма за Запитвания:

Форма за Запитвания
First
reCAPTCHA

Вижте Повече за Екипа на ZdraveDnes Тук!