семейство

Здравейте и Добре Дошли в Семейството на ZdraveDnes.com!

Приветстваме Ви в нашия портал за здраве, красота и грижа за духа и тялото. Ние сме екип от млади професионалисти, козметични и хранителни експерти. Обединили сме силите си, за да ви представим един по-добър начин на живот.

През последните години модерното общество се насочва към тенденцията да използва все по-чисти и натурални продукти. Те са съставени предимно от природни компоненти. Потребителите са все по-отворени към закупуването и използването на изделия, към които няма добавени опасни химикали, парабени, примеси и изкуствени оцветители.

натурални продукти

Заради това екипът на ЗдравеДнес желае да Ви осведоми по теми и за действието на продукти с био-козметично в следните области:

  1. Здраве – Начините да поддържаме добро здраве са двигателят на портала ZdraveDnes. Съвременният човек е затрупан с вредни навици – консумация на нездравословна храна, заседнал начин на живот, липса на движение. Заради това ние се стремим на покажем другата страна. Правим го чрез даването на съвети, как можете да водите природосъобразно и активно съществуване.
  2. Повлияване на Апетита – Здравословното хранене и активното движение могат да служат и като средство за повлияване на апетита и усещането за ситост. Те биха въздействали по един естествен и напълно природосъобразен начин на организма.
  3. Детокс – Съвременният начин на живот кара по тялото ни да попадат вредни за организма свободни радикали. Те се съдържат в нездравословната храна, в замърсената градска среда, пълна с фини прахови частици. Прочистването на организма от вредните вещества се е превърнало във важна част от здравословното съществуване днес.
  4. Интимност – Романтичните отношения между хората са от значение за всеки от нас. Съществуват естествени начини за повлияването върху по-доброто възприятие за интимност и желанието за нея, защото всички ние я заслужаваме.

Да Бъдем Здрави Днес и … Още Нещо!

И това не е всичко. Грижите, които полагаме за тялото и духа си не изчерпват начините да подобрим качеството си на живот. Нашият здравословен лайфстайл портал предлага и ревюта и очерци на био-козметични продукти. Някои от тях могат да бъдат прилагани успешно с цел въздействие върху степента на личностно развитие. Тези устройства, изделия и хитрини целят да повлияят положително на условията и средата, в които живеете.

Благодарените на нашите статии, вие може да научите кои са едни от най-новите тенденции в продуктите за:

  • Нежна грижа за красотата и външния вид на кожата, косата и цялото тяло;
  • Въздействие върху физическото състояние и профилактика на организма;
  • Повлияване на апетита и влизане във форма;

Семейството на ZdraveDnes – Екип от Усмихнати и Опитни Професионалисти!

Всеки един член на нашия екип има дългогодишен професионален опит и знания относно темите и продуктите, които представяме в ZdraveDnes.

Запознайте се с всеки от тях:

Иван Даскалов – Създател и Главен Редактор, 38г.

иван даскаловИван е главен редактор и създател на ЗдравеДнес. Той има дългогодишен опит като журналист и автор на статии в едни от най-популярните печатни медии в България. Притежава бакалавърска и магистърска степен по „Телевизионна журналистика“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Повлиян от страстта си към здравословното хранене, Иван решава да се квалифицира и като специалист по „Екологична биотехнолоия“ отново в СУ. Една от другите страсти на Иван е крафт бирата – отскоро той е горд притежател на малка пивоварна за екологично-чиста крафт бира.

Емилия Йорданова – Помощник-Главен Редактор, Автор, 42г.

емилия йордановаЕмилия е „Магистър-фармацевт“ към Медицински университет – гр.София. Тя съчетава любовта си към химичните елементи и писането чрез работата си в редакторския екип на ZdraveDnes. По време на ученическите си години участва в безброй олимпиади и състезания по творческо писане. Печели множество награди за най-добър разказ. Интересът ѝ я кара да запише специалност „Творческо писане“ в Нов български университет, което и позволява да се отдаде на изкуството да създаваш, твориш и пишеш. Обича планината и разходките в парка със семейството.

Цветелина Христова – Редактор на „Здраве“ и „Интимност“, Автор, 30г.

Цветелина ХристоваЦвети е автор и експерт на тема фитнес и здравословен начин на живот. Тя завършва бакалавърската си степен по „Педагог по физическо възпитание“ към Национална спортна академия „Васил Левски“. Но Цвети не влиза в класната стая, а се отдава на фитнеса и записва курс за персонален треньор. След като работи година в сферата на личностното физическо развитие, тя се насочва към лайфстал и нутрицистичното блог-пространство, писането и става част от екипа на ZdraveDnes като стажант. Няколко години по-късно тя е автор и редактор с дългогодишен опит. Фен е на екстремните преживявания и спортове. Цвети отговаря и за поддържането на приключенския дух в нашия колектив.

Александър Георгиев – Редактор на „Повлияване на Апетита“ и „Детокс“, Автор, 27г.

Александър ГеоргиевАлекс е най-младият член на ZdraveDnes. Той се занимава с фитнес и се храни здравословно повече от 10 години. Израстнал в градината на баба и дядо в гр. Битоля, Република Северна Македония, той от малък се радва на чудесата на природата. Има бакалавърска степен по „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“ от Медицински университет – гр. Плевен. След това, Али продължава образованието си в специалност „Връзки с Обществеността“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работи в няколко лайфстайл медии и отскоро е част от редакторския ни екип. Обича ретро и винтидж предметите, поради което редовно радва околните, пристигайки за работа със своето „Балкан“-че. По-късно през вечерта, можете да го видите да разпуска, танцувайки суинг или спортувайки във фитнеса.

 

Нашата мисия е:

  1.  Да Ви информираме за последните тенденции, как може да направите живота си по-здравословен и чист.
  2. Да даваме полезни съвети относно най-новите био- и натурални продукти.
  3. Да Ви покажем добрата страна на природосъобразния начин на живот.

 

+ Над 128 000 посещения!

+ Над 310 000 последователи!

 

Нека Бъдем Здрави Заедно !

жена, листа

Свържете се с нас по всеки въпрос, касаещ темите на ZdraveDnes.com, който Ви вълнува. Ще Ви отдадем пълното си внимание и ще впрегнем експертизата си в действие, за да ви предоставим възможно най-изчерпателната и полезна информация! Може да направите това чрез специалната страница Контакти в нашия сайт.

 

Защото погрижите ли се за здравето си днес,

 Вие всъщност се грижите за доброто си здраве и утре!

Посетете Нашия Блог за Още Полезни Съвети: