7 съвета как да правим по-добър секс – мисията възможна

Съвети за по-добър секс

Всеки иска да прави по-добър секс. Едва ли ще срещнете някой, който не иска да подобри уменията си за правене на любов. Хората в дългосрочни връзки често се притесняват, че не се представят най-добре в леглото. Индуцираното от тревожност ниско либидо често води до проблеми, като еректилна или пълна сексуална дисфункция, депресия и преждевременна еякулация. Но е време да седнете и да се отпуснете!

Един от най-популярните дебати в поп културата е планиран срещу спонтанния секс. Кой е по-добър? Е, както при всяка друга форма на интимност, и двете имат своите плюсове и минуси. Мнозина също смятат, че ще бъдат по-привлекателни, ако имат по-слаби и силни мускули. Но има много начини за подобряване на интимността между партньорите. Няма причина да има епизоди на високо кръвно налягане над него. Подарете на половинката си някои здравословни сладки изкушения, като ги възбуждате лесно. Не забравяйте да се съсредоточите върху любовната игра!

Мнозина погрешно смятат, че това не е важно за мъжете. Но това просто не е вярно. Добрата любовна игра работи за подходящите нива на вълнение и на двамата партньори. Това може да ви вкара в браузата и да ви накара да почувствате още по-голямо удоволствие по време на самото действие. Можете да го подобрите, като използвате различни разтвори за органична мъжественост. Добър избор e Urotrin – те имат изцяло натурален състав и отлична цена.

Как да правим по-добър и по-добър секс? Кое е по-добро – планирана или спонтанна интимност? Колко важна е любовната игра? Кои са най-добрите продукти за повишаване на потентността и издръжливостта?

Научете 7-те най-добри съвета за по-добър секс по-долу!

Планиран или спонтанен секс – кой е по-добър

Планиран или спонтанен секс

Спонтанният секс може да бъде фантастично изживяване и за двамата партньори. Можете да го опишете като лесно получен оргазъм след изблик на страст. Според проучване в германски университет обаче това е пълен мит. Често се идеализира, като резултат от изкривено възприятие на медиите.

Оказва се, че планираният секс е много по-удовлетворяващ от случайните срещи в спалнята. Никой не казва как трябва да бъде планирано, стига двете страни да се споразумеят за това, се казва в научна статия, публикувана в „The Journal of Sex Research“. И обикновено се случва в дългосрочни връзки, карайки хората в тях да се чувстват добре в живота.

Ако сте от онези, които смятат, че удоволствието от секс с партньор ще избледнее с времето, трябва бързо да промените гледната си точка. Напротив, двойките, които зачитат взаимното сексуално желание и удовлетворение, остават по-дълго заедно. Или смятате, че планирането на интимен график отнема от неговата пикантна стойност? Отчитането на вашите желания показва, че търсите ефективни лечения и споделено удовлетворение. Това означава, че оценявате качеството пред количеството.

Експертите по сексология ни съветват да направим следното, за да подобрим вашите планирани интимни сесии:

  • Използвайте езика, като инструмент за комуникация на вашите желания, преди да си легнете;
  • Обърнете внимание на детайлите на обстановката – музика, облекло, храна и напитки;
  • Не се страхувайте да експериментирате, ако вашият партньор е съгласен;
  • Нека любовната игра запали искрата на страстта;
  • Имайте много физически контакт преди сесията – докосвания, прегръдки и ласки;

Значението на любовната игра за по-добър секс

любовна игра

Експерти, като американския сексолог Дейвид Шнарч, казват, че любовната игра е много по-възбуждаща, интимна и свързваща от действителния сексуален акт. По време на любовната игра ние наистина се разкриваме пред партньора си. Това ни дава способността да се слеем, както физически, така и духовно. Много продукти, които могат да ви помогнат да се почувствате по-добре свързани с партньора си. Можете да опитате да приложите органичния Prostamin, за да се вълнувате напълно както себе си, така и партньора си преди и по време на интимност.

Любовната игра е много ценна в дългосрочните връзки. Отвлича ни вниманието от ежедневния стрес и ни изпраща в света на истинската страст. Любовната игра е задължителна, ако искате да се насладите на интензивен и по-добър секс. Когато се фокусирате върху него, удоволствието нараства бавно и е много по-голямо от няколко нежни целувки и просто връщане към основите. Това също е добър начин да накарате партньора си да се чувства сигурен и да премахнете преждевременната еякулация и сексуалната дисфункция.

Ето как да се насладите на наистина вълнуваща любовна игра:

  • Познайте ерогенните зони на партньора си и им обърнете внимание.
  • Не го играйте по книгата – използвайте интуицията си.
  • Уверете се, че сте в безопасна и спокойна среда.

По-долу сме събрали 7 съвета как да правите по-добър секс в ежедневието и дългосрочната си връзка:

#1. Масажирайте се един друг – докосването е важно за по-добър секс

масаж на партьора

Една от популярните отправни точки за гореща и страстна нощ е взаимният масаж. Разнообразие от съвети за еротичен масаж и тантричен масаж набират популярност. Утвърди се като безопасна еротична техника за постигане на максимално сексуално удоволствие. Понякога обичайният класически масаж също осигурява същия ефект. Партньорите се събличат, докосват се нежно, кожата сърби и чувствеността се отключва. Масажирането бавно отива към ерогенните зони, след което със сигурност ще сте готови за голямото О. Можете да направите резултатите още по-добри, като вземете Stinafil Up.

#2. Изпробвайте ново местоположение

Опитайте да играете любовната игра на ново място. Например – на път за вкъщи, в колата, когато вратата на гаража е затворена. Или след като влезете в къщата, в коридора, точно зад входната врата. Дали ще останете на същото място след любовната игра или ще го използвате, като загрявка, а след това ще се преместите в спалнята или другаде – изборът е изцяло ваш. Чудесен начин да избегнете всякаква преждевременна еякулация и сексуална дисфункция е като удължите удоволствието с органичните хапчета Testo Y.

#3. Докосвайте и бъдете чувствени

чувствена двойка, целувка

Когато се доверите и се посветите напълно на сетивата си, можете да усетите всеки малък детайл от правенето на любов. Всяка емоция и докосване стават по-силни и по-интензивни. Това важи и за звук, аромат и докосване. Така че, изключете светлините и оставете сетивата си да ви водят. Това ще ви стимулира много. Още едно нещо, което ще подправи нещата преди секса, е редовната употреба на Prostect.

#4. Увеличи музиката

Включете силна музика, за да усетите баса. Това ще ви помогне да се концентрирате върху ритъма на музиката и тялото и вибрациите на партньора ви. И двамата ще съществувате във времево-пространствена вратичка, създадена единствено за вас. Придайте повече еротични нюанси на изживяването, като използвате Testo-Y, за да затоплите нещата!

#5. Покажете своята обич

Сексът може да бъде иницииран с няколко смислени жеста. За всички, които имат мръсни мисли от време на време, това е идеално начало в доставката. Но също така – в получаването на любовно удоволствие. Когато знаете какво точно би развълнувало партньора ви и го задоволило, можете да го изненадате с няколко директни съблазнителни изказвания. Или влезте в мечтаната роля. Този жест несъмнено ще има зашеметяващ ефект. Можете също така да се уверите, че секси времето не е загубено, като увеличите издръжливостта и мъжеството с хапчетата Testoy.

#6. Играйте с ерогенните зони за по-добър секс

ерогенни зони

За всяка любовна игра е важно да познавате ерогенните зони на партньора си. Глупак около врата, ушите и корема. Не започвайте обаче директно от тях в началото на прелюдията. Удължете акта на правене на любов. Много жени също обичат, когато партньорът им ги целува нежно по врата и ушите, защото те са особено чувствителни на докосване. Кара цялото тяло да настръхне от възбуда. След това може да продължи към гърдите, включително зърната, корема и вътрешната част на бедрата. Направете възбудата още по-силна с Prostasen.

#7. Съблечете се бавно!

Вместо бързо да си късате дрехите (което понякога е доста вълнуващо), можете предизвикателно да свалите всяка дреха. Разбира се, партньорът ви трябва да направи същото за вас. Можете дори да „пропуснете“ детайл и да оставите, например, високи токчета или секси жартиери и чорапи… Мнозина се вълнуват, като носят само една част от дрехата. Уверете се, че еректилната дисфункция и проблемите с простатата не пречат на страстта. Вземете хапчета Erectil, за да предотвратите това.

Обичайте себе си, партньора си и тялото си

по-добър секс, двойка в леглото

Да имате добро репродуктивно здраве означава да се грижите за вашето психологическо, физическо и емоционално благополучие. Опитайте се да напомните на партньора си да се грижи и за своя. Мъжеството и възбудата вървят ръка за ръка със сигурността, която човек чувства в една връзка. Уверете се, че говорите нашироко и се познавате психически. Това също ще ви помогне да разберете за интимните фантазии на вашия значим друг. И вие ще сте по-склонни да споделяте и вашите. Ключът е да обичаш себе си. Ще те научи как да обичаш другите истински!

>>За още интересни статии посетете нашия блог!<<

Емилия Йорданова

Leave a Reply