Motion Energy ревюта и мнения, плюс информация за цена, наличност в аптеките в България

Motion Energy крем БългарияMotion Energy – В резултат от нашето независимо проучване на десетки ревюта стигаме до извода, че наличните в интернет мнения за този продукт сочат за неговата 95%-ва успеваемост в следните случаи: артроза, болки в ставите, както и в гърба при всяко изправяне от седяща поза, дискомфорт в мускулите в следствие на напреднала възраст или на травма. Проследихме редица отзиви за този гел в търсене на истината – заслужава ли си неговата цена или е по-добре да закупим друг стандартен продукт от всяка аптека в България за лечение. Имайки на предвид състава и ефекта на крема, можем да заявим смело, че Моушън Енерджи има потенциала да се превърне в новото успешно хомеопатично и напълно безвредно средство не само при артроза, но и при остеохондроза. Четете повече подробности в нашето детайлно ревю по-долу.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

 

Според дами от бг мама Motion Energy показва резултати веднага след първото нанасяне

Motion Energy крем мнения бг мама

В няколко мнения на дами от бг мама разбрахме, че Motion Energy ефектът е моментален, тоест гелът дава реални резултати веднага след първата му потреба. За много от лекарствените продукти, налични във всяка аптека в България това е невъзможно. Обикновено, в наличната листовка към тях се казва „ефект настъпва след натрупване на действието на продукта“. Това обаче не е ефектът на разисквания в днешното ни ревю продукт. Моушън Енерджи  на практика дава успокоение за ставите веднага след нанасянето. Става въпрос за охлаждащ ефект върху възпалените тъкани. Нещо повече – уникалното в този гел е, че той не само че лекува, но и предпазва от бъдещи проблеми със ставите, стига да се нанася в конкретната рискова зона. Що се касае до конкретния начин на употреба, за него ще поговорим в следващия абзац на нашето Motion Energy ревю.

Как се използва Моушън Енерджи – инструкции, странични ефекти и противопоказания

употреба инструкции моушън енерджи

Има ли Motion Energy противопоказания? Показва ли Моушън Енерджи някакви странични ефекти – например, алергична реакция или неправилна употреба? Трябва да отбележим, че като продукт с изцяло натурален състав, странични ефекти не се очакват и до този момент, според официалния дистрибутор, не са регистрирани. Същото важи и за противопоказанията. Такива няма. Ето защо гелът усилено се препоръчва на голяма част от пациентите с артритни проблеми на възраст над 60-години. Според клиничните проучвания и официалните тестове на Motion Energy продуктът е изцяло хипоалергенен. Той не може да доведе до усложнения, включително и до някаква негативна реакция на кожата. Все пак, за да изпитате облекчаващия ефект на крема веднага, а и за дълъг период след третиране на болезнените зони добре е да следвате неговите упътвания. Ето и реални инструкции от официалната листовка на гела:

 • За успешно лечение на артроза и остеохондроза се препоръчва от 1 до 3 дози дневно.
 • Нанасяйте от гела толкова пъти, колкото смятате, че са нужни в зависимост от степента на изпитвания дискомфорт и болка.
 • Важно е да нанасяте от средството с кръгови масажни движения.
 • Това се прави в конкретната засегната зона и до пълното абсорбиране на крема в кожата.
 • Имайте на предвид, че е важно кожата да е суха и чиста.
 • Гелът не оставя следи и петна, а също така и неприятна миризма. Напротив – той ухае приятно и затова можете да го ползвате в офиса, на път и изобщо където и когато пожелаете.
 • Официално съобщение от дистрибутора: продуктът няма странични ефекти и противопоказания.

Всичко това е така, защото MotionEnergy е със 100% натурален състав!

MotionEnergy

Поради наличието на изцяло натурални съставки и лишен от ГМО и парабени състав Motion Energy наистина може само да помогне, но и на да навреди. В тази формула са включени екстракти и етерични масла, тоест без никакви примеси и допълнителни консерванти. Какво е Моушън Енерджи ли? Чисто и просто това е иновативен по рода си комплекс от натурално, извлечени в лабораторни условия и по нова технология масла и екстракти от лековити растения и билки:

 • Етерично масло от евкалипт. Притежава изключително силно противовъзпалително действие и поддържа нивата на токсичност в клетките минимални, клонящи до нула. Това масло подпомага на тъканите да се самолекуват и при нужда да се самовъзпроизвеждат, за да забързат лечебния процес.
 • Екстракт от листа на евкалипт. Познат още от древността с мощните си лечебни свойства при артрит, ставни болки, възпаления в мускулите и дълбоки рани, във формулата на Motion Energy той допринася за скоростния облекчаващ и регенериращи ефект на клетките.
 • Етерично масло от розмарин. Той е страхотно обезболяващо средство с уникално заздравяващо действие за ставите и мускулите. Нещо повече – разполага с успокояващ и стимулиращ кръвообращението ефект.
 • Етерично масло от джинджифил. Тази съставка е поредният силен противовъзпалителен агент с облекчаващо действие.
 • Екстракт от корен от джинджифил. Според учените ползите му за здравето са много, а конкретно в този състав идеята му е да предотврати дегенерация на клетките и да подпомогне тяхното подмладяване и прочистване от силния оксидантен стрес и възпалителните процеси.
 • Етерично масло от канела. Добро средство при болка, висока температура, отоци, сърбеж и скованост на мускулите. Изключително ефикасно е и за бъдеща защита срещу възпаления и износване на ставите.

 

Motion Energy – мнения и коментари – или както казват специалистите-лекари и дамите от бг мама за продукта?

Motion Energy Крем Мнения Коментари

След като в това Motion Energy ревю ви споделихме достатъчно научна информация за продукта е време да видим какво точно казват потребителите като коментари за него. Потребителските отзиви на практика са най-добрият начин да разберете дали дадено средство има някакъв ефект, или е поредната рекламна пропаганда. И така ето какво прочетохме за Motion Energy в бг мама като отзиви и мнения:

 • „Моушън Енерджи работи, хора! Честно ви казвам. И ви го казвам като човек, който цял живот страда от болки в кръста. И аз не знам, заради прещипан нерв ли, износени стави, мускули ли какво, но досега никой лекар не можеше да ми помогне. С този гел се родих. Нося си го в чантата постоянно, макар че след 3 месеца използване почти нямам нови оплаквания. Боли ме гърбът само след като нося малкия, но той вече е 16 килограма все пак…!“
 • „След като прочетох толкова много Motion Energy мнения беше време да пробвам и аз. Моите артрозни проблеми са в следствие на генетична предразположеност. Имам сковани пръсти, болки в областта на глезена след натоварване, а при седене на едно място ме болят и краката от долу до горе. Е не знаете какво облекчение получих още с първото нанасяне на крема. А след месец използване вече нямам никакви болки. Толкова се зарадвах, че дадох на майка ми – тя е на цели 72 години – да го пробва. Казва, че вече спи по-добре и се разхожда всеки ден без да е приведена или да охка“.
 • „Най-якото е, че Motion Energy е безопасен и натурален. Мен вече ме е страх от всеки боклук в аптека в България, защото такива алергии съм си докарвала с разни обезболяващи и охлаждащи кремове, че да не ви говоря. С този крем успявам да се справя с напрежението във врата. Също, според ортопеда ми, вече нямам скованост в областта на ставите на краката. Абе, натурална, хубава работа. Не, някви химии и синтетики, които да ни тровят черния дроб!“

Къде да купя Motion Energy и има ли разлика в цената в неговия официален сайт и в нормална аптека в България?

Motion Energy Цена България

Дали разлика в цената има или не, нямаме информация, а и на вас тя не ви трябва, защото всеки закупен Motion Energy в аптека в България е измама. Сега сигурно сте шокирани и си казвате: „Тъкмо се навих да го пробвам този гел, а какво се оказва!“. Пробвайте го. Но за целта го купете от официалния сайт на Моушън Енерджи. Според няколко дами от бг мама в интернет – в това число и в olx и в eMag са се появили фалшифицирани кремчета, които носят същото име като на продукта, за който говорим в този материал. Някои от тях са пълни с химикали и дори са на по-висока цена.

А като заговорихме за цена, сегашната цена на Motion Energy в официалния сайт е с 50% намаление! Съветваме ви да направите поръчка чрез онлайн формата, колкото се може по-бързо, защото не знаем до кога ще трае това намаление. И между другото, разбрахме и, че Моушън Енерджи се доставя до всяка точка в България за не повече от 10 дена!

ФИНАЛНО: Motion Energy е гел за артроза, болки в ставите и остеохондроза с натурален произход и ниска цена, в момента с 50% отстъпка. По мнения и отзиви на дами от бг мама продуктът е оригинален само ако се закупи от официалния му сайт. За съжаление, има много реплики в olx и eMag.

Емилия Йорданова

Leave a Reply