5 начина да подобрите интимността и качеството на сексуалния си живот

Подобрете интимността и качеството на сексуалния си живот

Клиничните проучвания доказват тясната връзка между редовния секс и по-близката интимност между партньорите в една връзка. Усещането за връзка с човека до вас обикновено се постига чрез разговор. Или като не се страхувате да споделите най-съкровените си тайни фантазии с него или нея. Това важи както за по-нежния пол, така и за мъжете.

Да направите себе си привлекателен за този, който ви привлича, не се постига само чрез отслабване или изграждане на мускули. Разбира се, може да имате блестяща кожа, но това няма да ви помогне да избегнете чувството на депресия, ако не сте доволни в леглото. Има много начини да запалите отново искрата обратно в леглото. Едно от тях е открито за това какво ви вълнува. И да сте силно заинтересовани да разберете същото за партньора си.

Много хора страдат от сексуална и еректилна дисфункция. Някои от основните причини за това често са психологически. Други може да включват прекомерно изтощение, стрес и обикновена скука. Сексът не е нещо, което трябва да е безинтересно. Така че не забравяйте да опитате нови неща от време на време. Друг начин да правите сладка страстна любов е като приемате естествени продукти за повишаване на либидото. Те нямат нито един от страничните ефекти на синьото хапче или лекарство. Една от най-добрите е Stinafil Up.

Как да бъдем по-добри в леглото? Еднакви ли са нашата интимност и пол? Трябва ли да се опитам да бъда по-активен в леглото? Как да премахнем еректилната и сексуалната дисфункция?

Научете 5-те начина за подобряване на интимността и качеството на вашия сексуален живот по-долу!

Интимността – Как е свързана с добрия секс?

Интимност

Когато става въпрос за интимност, ние често я отъждествяваме със сексуалността. Но сексът може да бъде отделна форма на интимност. Можем да бъдем сексуални, без да сме интимни. И обратно. Чисто физическата интимност като приятели с предимства или връзки за една нощ не предизвиква непременно чувство за интимност, топлина и доверие. Но със сигурност може да им е от полза! Разбира се, винаги можете да подправите връзката си с помощта на органични продукти, като хапчетата Просталис.

Истинската природа на интимността е пълното познание за личността на другия. Това включва неговите чувства, мисли и търсене на душата. Това отнема време, защото не се случва само с един разговор, приятен ден или поддържане на едностранна връзка. Всички го търсим, защото имаме нужда от него. Но все по-рядко го намираме. Защо? Истинската интимност с другия понякога може да бъде ужасяваща. Процесът на обучение се нуждае от взаимна откритост, уязвимост и споделяне.

Можем ли да позволим на друг да ни познава по-добре, отколкото ние познаваме себе си? Ето няколко съвета от експерти психолози как да го постигнете лесно!

  • Бъдете физически интимни с човека – прегръщайте, целувайте и се дръжте за ръце.
  • Позволете си да бъдете уязвими, за да позволите на човека до вас да се чувства в безопасност.
  • Емоционалната интимност се основава на доверие, комфорт и чувствителност.
  • Психологическата близост се основава на споделянето на мисли.
  • Духовната интимност означава взаимно обогатяване и придаване на смисъл и цел на живота.

Качественият сексуален живот и взаимното удовлетворение се основават на интимността

Качествен сексуален живот

Сексът е едно от най-интимните преживявания, които могат да се случат между двама души. Обединява, обединява, примирява и дава топлина. Но това, което правите след секс, може да бъде сериозно важно за изграждането на съществена интимност между вас. Неловкост след секс се случва на много двойки, независимо дали връзката им е скорошна или стара и дълготрайна. Много партньори се обръщат на другата страна след секс и веднага заспиват. Истинската интимност се губи, което прави двойката още по-отдадена един на друг.

Друга причина за липсата на качествена интимност е отказът да се говори открито за проблеми в леглото. Докато мъжете не са склонни да се привързват емоционално, жените често се страхуват да споделят, че са сексуално недоволни. Това може да доведе до много проблеми в бъдеще. Женската физиология е малко по-сложна от мъжката. И всеки човек е различен. Говорете открито с партньора си за това, което ви връща интимното настроение. Резултатите могат да бъдат невероятни!

Ето няколко основни съвета как да получите истинско взаимно удовлетворение в леглото:

  • Съветите за тантричен секс ни казват да дишаме по-дълбоко по време на интимност, за да се възбудим и да се възбудим по-бързо.
  • Изключете телевизора и мобилния си телефон, за да сведете до минимум разсейването.
  • Избягвайте да мислите за работа и се съсредоточете само върху партньора си.
  • От време на време широко отворени очи – това възбужда лимбичната част на мозъка.
  • Не се допускат домашни любимци – това е времето само за вас.

Това са 5-те начина да подобрите интимността и качеството на сексуалния си живот, според експертите:

#1. Допълвайте се и покажете, че сте доволни от случващото се

допълвайте се

Хубаво е да споделяте, когато сексуалното изживяване е добро. Мъжете трябва да бъдат оценени от по-нежните си половинки. Безразличното приемане на техните усилия може сериозно да нарани чувствата им. Последиците могат да бъдат тежки и много токсични. Дългосрочната липса на комплименти може дори да доведе до незаинтересованост и случаи на преждевременна сексуална или еректилна дисфункция. Мъжете, от друга страна, могат да подобрят представянето си, като приемат безопасни и органични подобрители на мъжката производителност, като Тестой.

#2. Останете физически свързани и привързани през целия ден

Прегърнете, покажете нежност и желание за интимност преди и след секс. Това е само част от връзката на двама души, която не завършва с една кулминация. Интимността се изгражда чрез търсене на постоянен физически контакт с тялото на другия, за да почувствате неговата или нейната енергия, вибрации и емоции. Опитайте се да вървите ръка за ръка, целунете бузата и като цяло бъдете топло към партньора си. Друг начин да направите това е като се възбудите няколко пъти през деня. Едно от най-популярните решения за взаимно удоволствие са капките Prostect.

#3. Намерете перфектния баланс между звук и тишина по време на секс

звук и тишина

Дори и да сме по-консервативни, не трябва да сме твърде тихи по време на секс. Това ще ни помогне да изградим по-трайна връзка и да възбудим другата страна. Трябва да кажем как се чувстваме и какво не ни харесва и да поговорим за удоволствието, което изпитваме. Няма значение дали се изразяваме с думи, стенеме или го демонстрираме с видимо удовлетворение по време на полов акт. Това ще облекчи нашите партньори и ще им помогне да се отпуснат. Освен това ще намали сексуалната дисфункция. Можете също така да получите по-добро взаимно удоволствие с чувствените ефекти на Prostamin Forte.

#4. Лъжичка докато се прегръщате

Учените са доказали, че гушкането и прегръщането в стила на лъжица произвеждат хормон, който увеличава интимността. Също така, желанието и на двамата партньори за романтика. Когато сте близо един до друг по този начин, емоционалната близост се увеличава няколко пъти. По този начин телата се съчетават като съдове, изваяни, за да паснат едно на друго. Според някои градски легенди, ако спите в поза за лъжица, любовта ви ще трае вечно. Приемането на капсули Urotrin за повишаване на мъжката потентност и издръжливост също ще помогне!

#5. Винаги спете заедно в едно и също легло

Винаги спете заедно

Да спиш сам след секс е може би най-големият враг на интимността. Ако сте нова двойка, това няма да е проблем. Но ако връзката ви върви по този начин от дълго време, това вероятно би било пречка за по-сериозна стъпка. Сънят е едно от най-интимните действия на хората и животните. Желанието да споделиш този интимен момент на слабост и уязвимост с важно за теб същество или същество означава много. И винаги ще имате възможност да се насладите на повече забавление в спалнята заедно, когато използвате Erectil.

Интимността ви помага да постигнете по-добро сексуално удовлетворение!

по-добро сексуално удовлетворение

Няма нищо, като да се чувстваш обичан и сигурен в прегръдката на партньора си. Това ще ви накара да се отпуснете по-лесно и да се научите да споделяте моменти на по-голямо удоволствие в леглото. Не позволявайте на страстта да се изплъзне и да изчезне от връзката ви. Бъдете смели да излеете душата си и интимно желаното. Това може да работи само във ваша полза. Освен това уверете отново половинката си, че се справят добре в леглото. Това ще създаде усещане за комфорт и ще ви помогне да изпробвате нови неща заедно. Експериментирайте и се наслаждавайте максимално на телата си. Освен това ще свърже отново душите ви!

>>За още интересни статии вижте нашия Блог раздел<<

Емилия Йорданова

Leave a Reply