Поръчка, Доставка и Плащане – Често Задавани Въпроси и Отговори

жена, поръчка

“Как Да Поръчам?” Няма човек, който да не е задал този въпрос, когато си е харесал даден продукт. Дори и да е говорил вътрешно само на себе си. А после се досещаме, че има и по няколко варианта за плащане и доставка. Понякога всички тези процедури могат да ни се сторят сложни и объркващи. Именно заради това направихме проучване и подбрахме най-актуалните и акуратни отговори на всички тези въпроси.

Как Да Поръчам Натурален Козметичен Продукт?

Процедурата по поръчка на био-козметичен продукт е почти идентична за всички предложения от тях. Всяко средство си има официален уеб сайт, разработен от компанията-производител. Клиентите трябва да влязат в него и да попълнят полетата с нужната информация за тях. Най-често това са име и актуален телефонен номер. Понякога се изисква и адрес за доставка или имейл адрес за контакт. Във всеки случай, в кратък срок след като изпратят попълнения формуляр, клиентите ще получат обаждане за потвърждение на поръчката от официално лицензиран дистрибутор за България.

натурални продукти, цветя

Каква Е Очакваната Цена?

Стойността на всеки от продуктите с натурален състав е съобразена със стандарта на живот и платежоспособността на хората в България. Разбира се, всяко отделно изделие има различна цена, но обикновено компаниите се опитват да поддържат конкурентноспособни и достъпни предложения. Те разпространяват продуктите си навсякъде в Европа. А също така в Русия и Югоизточна Азия. Цените навсякъде са еднакви, но е възможно да има малки разлики, поради преизчисляването от една валута в друга.

Има ли Промоции и Намаления?

Разбира се. Те обикновено са посочени на официалния сайт на дадения био-козметичен продукт. Промоционални оферти са налични и при дистрибуторите, така че е възможно да ги попитате, дали има такива в момента на обаждането за потвърждение на поръчката. Имайте предвид, че по време на промоционалния период е възможно доставката да се забави. Това се отдава на големия интерес и брой извършени поръчки.

Как Да Платя?

Методите на плащане могат да бъдат два – с наложен платеж или с банкова (кредитна/дебитна) карта. Няма значение, кой от двата варианта ще изберете. Клиентите трябва да имат предвид, че не всеки производител има възможността да осъществи плащане по банков път. То е налично само за някои изделия. Така, че най-популярният метод за разплащане си остава чрез наложен платеж в момента на доставка.

Как Се Случва Доставката на Натуралните Средства?

доставка

След поръчката на избрания от Вас продукт и потвърждението на адреса за доставка на дистрибутора, идва време за доставка. Дистрибуторите предават стоката на куриер възможно най-скоро. По време на обаждането може да се уточни точната дата, в която пратката ще пристигне. Клиентите трябва да се чувстват спокойни, защото тя пристига в неутрална опаковка. Не съществува опасност за околните да разберат какво се крие в нея преди разопаковане.

Как Мога да Се Свържа с Представител на Продукта?

Ако искате отново да се свържете с оператор, в случай, че имате въпроси за продукта, е важно да попълните отново полето за поръчка с вашите имена и телефон. Те ще получат заявката и ще ви се обадят. Имайте предвид, че разговорът с дистрибутор не е обвързан с покупка на био-козметично средство и тя винаги може да бъде отказана.

Мога Ли Да Върна Продукт?

Продуктът може да бъде върнат в 14-дневен срок от датата на продажба. Важно е, обаче, опаковката да не е накърнена. Той не трябва да бъде използван. За повече информация относно връщанията, молим да се обърнете към официалния дистрибутор на даден продукт.

Къде Да Намеря Инструкциите за Употреба на Био-Козметичното Изделие?

Те обикновено се намират вътре в опаковката на продукта. Ако ги загубите, много от официалните уебсайтове също предлагат тази информация. Постарайте се да запазите линк към уеб-страницата в браузъра си!

шастлива двойка

Ние оставаме на Ваше разположение, ако възникнат допълнителни въпроси относно био-козметичните продукти и техният начин на поръчка. С радост ще отговорим на всяко едно запитване, отправено до нас. Бъдете здрави, красиви и винаги щастливи!
Емилия Йорданова

One Response

  1. Стойчо Недялков април 6, 2021

Leave a Reply