Cystonette – Натурална добавка за борба с цистит – Мнения, цена

Cystonette капсули за цистит БългарияCystonette, както много от вас вече знаят, най-накрая има официален уебсайт в България. Тези сравнително нови капсули на пазара вече са получили множество положителни отзиви и мнения в различни онлайн форуми, посветени на благосъстоянието на урината.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Какво прави Cystonette различен от другите добавки или лекарства за цистит и инконтиненция? Защо мненията на много експерти го определят като една от най-добрите налични алтернативи в момента?

Ще намерите отговор на всички тези въпроси в този задълбочен преглед на Cystonette, заедно със съвети за закупуване на Cystonette на най-добра цена и директно от официалния уебсайт на производителя.

Цистит: какво представлява, какви са причините, естествени лекарства и храни, които трябва да избягвате

Цистит Цистонет капсули

Циститът е много често срещано, но досадно състояние, характеризиращо се с болка при уриниране, общо неразположение, с поява на треска, често отделяне на малки количества урина с усещане за непълно изпразване на пикочния мехур. Циститът създава много дискомфорт. Поради тази причина хората винаги търсят най-ефективните терапии или естествени средства за борба и разрешаване на проблема в най-кратки срокове.

Превенцията е най-важната терапия за предотвратяване на честото появяване на това състояние; за това е полезно да се изследва какво представлява циститът, причините и неговите симптоми.

Цистит: причини и симптоми

Циститът е възпаление на пикочния мехур, което в повечето случаи има бактериален произход. По анатомични причини това е по-често срещан проблем при жените, тъй като женската уретра (каналът, от който изтича урината) е по-къса от тази на мъжката уретра и е по-близо до аналния отвор, следователно е по-изложена на атака от бактерии в изпражненията.

Макар и по-рядко, циститът може да засегне и мъжете, особено тези, които страдат от хипертрофия или възпаление на простатата.

Какви са причините за цистит?

 • Умора;
 • Дълготрайна антибиотична терапия;
 • Лоша лична хигиена;
 • Агресивни интимни почистващи препарати;
 • Чести полови контакти;
 • Използване на тампони.

5 начина да подобрите интимността и качеството на сексуалния си живот

За щастие, симптомите на цистит са лесно разпознаваеми и това ви позволява да действате бързо, за да го излекувате. Основният симптом е усещането за парене при уриниране, което почти винаги е последвано от подобна на спазми коремна болка с усещане за непълно изпразване на пикочния мехур.

Това е свързано с повишена нужда от уриниране, но слабо отделяне на урина, която може да бъде мътна и миризлива. В някои случаи кръвта може да присъства и в урината.

Цистит: естествени лекарства

Когато се появят първите симптоми на цистит, някои природни средства също могат да помогнат за противодействие на симптомите на цистит:

 • Пий много вода;
 • Вземете горещи вани, но избягвайте сапуни и ароматизирани продукти, тъй като те могат да раздразнят пикочния мехур
  Избягвайте тесни дрехи;
 • Използвайте памучно бельо;
 • Приемайте млечни ферменти за ребалансиране на чревната флора;
 • Приемането на добавки от червена боровинка може да бъде полезно, тъй като те имат противовъзпалителни свойства и могат да бъдат полезни за предотвратяване и противодействие на първите симптоми на цистит;
 • Избягвайте алкохол, кафе и плодови сокове, тъй като те могат да раздразнят пикочния мехур;
 • Не задържайте урината твърде дълго;
 • Следвайте здравословна и балансирана диета.

Цистит: какво да ядем

Много е важно да се спазва здравословна и балансирана диета, особено при цистит. Противно на общоприетото схващане, здравето на пикочния мехур може да се управлява и от червата, които трябва да функционират редовно: добре е да се ядат пробиотични храни, тъй като те укрепват функциите на червата и поддържат имунната система (кисело мляко, кисело зеле, мисо, кимичи и кефир).

Цистит: храни, които трябва да се избягват

По време на епизод на цистит или ако имате чести рецидиви, избягвайте да ядете кисели храни като чай, кафе, алкохолни напитки и шоколад. Също така е препоръчително да избягвате преработени, пържени и пикантни храни.

Cystonette: какво е това? Върши работа? Ефекти и ползи

Cystonette капсули ефекти

Cystonette е добавка в капсули, полезна за тези, които са изправени пред или искат да предотвратят уринарни проблеми като течове и парене, също в резултат на цистит.

Cystonette работи на 360° в подкрепа на пикочната система.

Какво представлява Cystonette?

Cystonette Той е направен с най-добрите налични естествени съставки в момента, за да поддържа здравето на пикочната система, по естествен начин, без страх от противопоказания или странични ефекти (Cystonette не е лекарство или лекарство).

КАК ДЕЙСТВА CYSTONETTE?

 • 1 – Cystonette противодейства на симптомите, повишава ефективността на други провеждани терапии;
 • 2 – Cystonette помага за блокиране и елиминиране на бактериите, като в същото време предотвратява образуването на препятствия за лечение на цистит;
 • 3 – Cystonette ясно намалява възможността от рецидиви, които могат да доведат до хронични състояния.

Освен това Cystonette помага за:

 • Противодействат ефективно и безопасно на причинителя на цистита;
 • Създават естествена бариера срещу възпалителни процеси.
 • Капсулите са с иновативна формула, тя е ненадмината.

Когато се използват според инструкциите на производителя, тези капсули могат да помогнат на жени от всички възрасти.

КОГА Е НЕОБХОДИМ CYSTONETTE?

 • За профилактика на цистит;
 • За предотвратяване на рецидив на цистит;
 • За жени в по-малка почивка или в преходен период;
 • При хронични заболявания на системи и органи на отделителната система.

Моля, обърнете внимание: ефектите и резултатите може да варират при отделните индивиди;

Кратко Описание на Cystonette

Цена69 лв
Мнения от форум9.2/10⭐️ Виж тук
Официален Сайт▶️Натисни Тук
Съставки🍀100% Натурални
Инструкции за употреба✅Виж тук
Странични Ефекти❌НЯМА
Има ли го в аптеки?НЕ
Измама ли е?⛔️Оригиналът работи

Cystonette: Натурални съставки за капсули с безопасен състав и формула

Цистонет капсули съставки

Какви съставки съдържа Cystonette капсули? Cystonette разполага с набор от мощни, но безопасни за употреба съставки.

Сред съставките на Cystonette откриваме:

 • Боровинка;
 • Цветя от хибискус;
 • Бучу листа;
 • Цинк;
 • D-маноза.

D-манозата е вещество, намиращо се в червената боровинка и се бори без вреда за тялото ви, за разлика от антибиотиците! D-манозата попада директно в кръвта, обработва се от бъбреците и завършва до голяма степен в урината, откъдето се освобождава в каналите на уретрата и основно благодарение на съдържанието на захар почиства бактерията E. coli, което не успява да се залепи повече за клетките.

За кого се препоръчва Cystonette? Тази натурална добавка на капсули, според мнението на използвалите я, съдържа полезни съставки за тези, които имат някакъв вид уринарни проблеми или дискомфорт.

Cystonette е добавка, която съдържа естествени съставки, способни да действат на няколко фронта. Предлага безопасни и органични съставки, за които няма оплаквания за противопоказания и странични ефекти.

Списъкът на всички съставки и информацията се намират на гърба на оригиналната бутилка с капсули или на листовката, която можете да намерите в опаковката.

Cystonette не изисква рецепта и може да бъде поръчан безплатно, директно на официалния уебсайт за България.

Малките капсули без покритие улесняват приемането. Нито една от съставките на Cystonette изглежда не предизвиква странични ефекти или противопоказания. Cystonette не е лекарство или лекарство и може да бъде закупен без рецепта.

Cystonette: странични ефекти и противопоказания

Cystonette e направен само от естествени съставки. Те са безопасни и естествени капсули, които не изглежда да са имали никакви проблеми относно противопоказания или странични ефекти. И всъщност те не изискват минсан или медицинска рецепта.

ВЗЕМИ с -50% ЦЕНА ТУК

Мнения за Cystonette в онлайн форуми: отзиви и коментари на клиенти

Cystonette капсули мнения България цена

Според мненията и мненията както на експерти, така и на клиенти, изглежда Cystonette работи и не е поредната измама или един от многото измамни продукти, които често се срещат онлайн

Няма недостиг на мнения и мнения в онлайн форумите за Cystonette и подчертават, че тази добавка работи естествено.

Форумите на Cystonette, посветени само на този продукт, все още не са налични, тъй като това е нов продукт. Но относно Cystonette, във форумите, посветени на естествения подход за борба с проблеми с урината, киселини и болка, много експерти изразиха много положителни мнения. Тази добавка в практични капсули е в състояние, според това, което може да се провери чрез търсене в търсачките, думи като „отзиви за Cystonette“ или „мнения за Cystonette“, да поддържа благосъстоянието на пикочните пътища, като предлага няколко полезни предимства за цяло тяло.

В многобройни мнения и отзиви Cystonette се счита за една от най-добрите природни добавки за жени, тъй като е напълно натурален и ефикасен в борбата с проблеми, засягащи отделителната система.

Cystonette Leaflet: листовка, инструкции за употреба и дозировка

За инструкции относно правилния прием на Cystonette е достатъчно да се запознаете с листовката, намираща се в оригиналната опаковка на капсулите, която подсказва:

 • Приемайте Cystonette 2 пъти на ден 30 минути преди хранене;
 • Приемайте капсулите с чаша вода;
 • Продължителността на цикъла може да варира според вашата ситуация;
 • При хронични проблеми и сложни форми се препоръчват 3 цикъла през 10 дни.

Капсулите трябва да се приемат ежедневно с много вода. Важно е да не превишавате дневната доза капсули, посочена в дозировката.

Официален уебсайт на Cystonette България: намалена цена и безплатна доставка

Cystonette цена България

Каква е цената на Cystonette? Оригиналните капсули Cystonette i могат да бъдат закупени директно от сайта на производителя, с отстъпка от цената и безплатна доставка.

За да направите поръчка, просто изпратете простия формуляр. По този начин ще бъде възможно да имате достъп до отстъпката от цената на Cystonette и да я закупите на цена от само 69 лева. С Вас ще се свърже консултант по телефона, за да се свърже с Вас, за да уговорим доставката на Вашата пратка до желания адрес.

Цената на Cystonette в България е много достъпна.

Cystonette в аптеките и на Amazon: наличност

Cystonette не се предлага в аптеките. В допълнение, еднократната отстъпка от цената, безплатната доставка и плащането при пристигане не са осъществими на сайтове като Amazon или от връзки на сайтове като eMag.

Съвет

Яжте храни, които помагат за предотвратяване на цистит – Храненето на здравословна диета е чудесен начин за предотвратяване на цистит. Колкото повече добри неща добавяте, толкова по-малко място в стомаха ви за неща, за които знаем, че не са полезни за нашите пикочни пътища, като алкохол, кофеин и подсладени напитки. Някои храни са особено полезни за профилактика на цистит. Яжте много зеленчуци и плодове с високо съдържание на витамин С, като спанак, броколи, брюкселско зеле и горски плодове. Витамин С е важен за съединителната тъкан и подпомага заздравяването на рани. Той поддържа доброто кръвообращение и ни е необходим за функционираща имунна система. Неподсладеното натурално органично кисело мляко и ферментирали храни като кисело зеле поддържат добрата чревна флора.

Cystonette е добавка в натурални капсули за подпомагане функционирането на пикочните пътища. Cystonette действа от първите няколко седмици на употреба и е безопасен и лесен за прием. От днес капсулите се предлагат и в България, на намалена цена, чрез официалния сайт на Cystonette.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Емилия Йорданова

Leave a Reply