Diapromin – По мнения на пациенти с диабет капките работят и имат 100% натурален състав с бърз ефект

Diapromin Капки при диабет 20 мл БългарияDiapromin – Чували ли сте мнения за него? Става въпрос за капки, хранителна добавка, която според коментари на пациенти с диабет тип 1 и тип 2 намалява риск от усложнения, типични за болестта, а освен това и свежда до минимум основните й симптоми като постоянно покачване на кръвната захар, мигрена, бавно зарастване на раните и намалено зрение. Дали е така ще разберете в днешното ни онлайн коментар по повод Диапромин, неговият състав и ефект.

 

Официална информация за Diapromin Капки

капки диапромин диабет

Преди да ви разкажем за откритите от нас мнения за Diapromin, нека се фокусираме върху официалната информация за тази хранителна добавка. На практика, самата информация е предоставена от нейния официален дистрибутор, който е разпространител на капките и за България. Ако трябва да сме по-конкретни, Диапромин се разпространява на пазара у нас от самия производител. Хранителната добавка не е налична в аптека или в търговската мрежа на големите вериги магазини и супермаркети. По данни на официалния дистрибутор на Diapromin очакваният ефект настъпва още с първите приети капсули. С тях се установяват много по-ниски резултати при измерване на кръвната захар. Осезаемо намалява усещането за глад при диабетиците, а в дългосрочен план обещания ефект от Диапромин се разделя в следните основни групи:

 • Понисък риск от инфаркт и инсулт
 • По-добър метаболизъм
 • Подсилване на имунитета
 • Поетапно възстановяване на вътрешните органи, засегнати от диабета
 • Подобряване на зрението

 

Диапромин състав – безопасни ли са капсулите за всички диабетици?

съставки

Безопасни са, защото Diapromin е със 100%-ва натурален състав. Формулата е изчистена от всякакви примеси и синтетични вещества. След като лично прегледахме наличната към Диапромин листовка се уверихме, че в неговото съдържание няма токсини, олово или антиобиотични, както и всякакви тежки съставки. Напротив, в състава на Diapromin наблюдаваме следните полезни елементи, извлечени в специализирана лаборатория за органик хранителни добавки:

 • Екстракт от Индийско кино. Представлява растение от семейство бобови и подпомага тялото да се самолекува, клетките да се саморегенерират сами, а организмът – да изхвърли ненужните и вредни токсини.
 • Еугения Ямболана. Разполага с мощен противовъзпалителен, съдоукрепващ и регулиращ за метаболизма ефект.
 • Гимнема Силвестре. Този екстракт в наличния състав на Диапромин е част от азиатската култура и от древни времена се ползва за подсилване на имунитета и регулиране на инсулина. Между другото, на хинди името му означава „убиец на захарта“.

 

Има ли Диапромин противопоказания и как се приема? А риск от странични ефекти?

капки диапромин прием, доза

Според мненията на пациентите с диабет Diapromin няма противопоказания. Според научни работници, участвали в клиничните тестове на капките и ендокринолози от ЕС Диапромин няма и странични ефекти. Същите, а и в самата листовка на хранителната добавка са дадените следните указания за това как се приема Diapromin:

 • В официалната рецепта на капките изрично е упоменато, че те могат да се приемат с активните лекарства за диабет.
 • В същите инструкции се дава и конкретната единична доза – тя е в между 10 и 15 капки.
 • Всеки ден трябва да се приемат по 2 дози – сутрин по 10-15 капки и още толкова вечер
 • Диапромин може да се приема на гладно, както и след хранене.
 • Капките се разтварят във вода – количеството е по желание на пациента
 • Необходим е курс от поне 1 месец, за да се усети реален ефект.
 • Diapromin може да се приема постоянно за превенция и поддържане на нормално здравословно състояние при официално поставена диагноза диабет тип 1 или диабет тип 2

 

Потребителски мнения: Diapromin работи! И още коментари от бг мама

Diapromin капки мнения коментари

В бг мама наличните мнения за Diapromin са множество. Коментари имам както от личния опит на българските мами, така и дискусии на тема „помощ за родителите ми с диабет 1“. Според българските майки и според една рецензия на лекарка сред тях Диапромин не е измама, а напротив хранителна добавка с особено голям потенциал да се превърне в единствената поддържаща терапия за диабет тип 1 и тип 2. В някои мнения за капките се твърди, че „гликемичният индекс е намален до оптималната му стойност през цялото време на прием, но и след като такъв се прекрати, тоест и по време на почивка от Diapromin“. Две майки от бг мама споделят, че дори са отслабнали благодарение на продукта. „Това не е странно“ – казва жена в дискусия за диети и упражнения вкъщи – „при диабет най-често телесната маса е над нормата, а след като капките регулират заболяването до максимално ниски нива на проява и ефект, значи всеки може да си върне формата и да подобри метаболизма с тях“. В други коментари от българския форум бг мама се подчертава, че Диапромин не предизвиква привикване и дълго време след приема добрите показатели се запазват.

Diapromin Цена в България и указания за поръчка

diapromin капки цена България

Колко струва Diapromin и заслужава ли си цената? Намира ли се Диапромив в аптеки в България? Това са въпроси, които също са част от множеството мнения за хранителната добавка в бг мама. Ще ви отговорим веднага по-долу:

 • Влезте в официалния сайт на Диапромин.
 • Разгледайте наличната информация от листовката на продукта, за да се уверите, че искате да го закупите
 • Вижте актуалната Diapromin цена
 • Внимание: в момента хранителната добавка е с нова -50% цена. Вместо 138 лв, капките струват сега 69 лв!
 • Не сме наясно докога ще важи тази промо цена, така че ви съветваме да направите по-бързо поръчка, за да тествате капките на по-изгодна стойност.
 • Въведете своите данни: имена и телефон
 • На посочения номер от екипа ще се свържат с вас, за да потвърдите поръчката си.
 • По време на телефонния разговор можете да зададете всякакви въпроси, свързани с продукта.
 • Ще е нужно да продиктувате и адреса, на който да ви изпратят Diapromin на промо цена.
 • Доставката в България е до няколко дни и напълно безплатна

ВАЖНО: Не търсете Diapromin в аптеки в България, olx или еMag!

В аптека Diapromin не се продава и никога не се е продавал. Продуктът не е наличен и магазини от типа на olx или еMag. Ако срещнете капки за диабет със същото име подминете го. На каквато и цена да ви предлагат Диапромин в аптека, olx или eMAG – измама е! За съжаление, след като за продукта се заговори в бг мама, измамна фирма вкара на пазара в България реплика на продукта. Тя е фалшифицирана и няма нищо общо със сертифицираните капки Diapromin. Не си купувайте хранителната добавка от никъде другаде освен от нейния официален сайт. Всяка покупка от друг магазин е риск за вашето здраве и това на вашите близки. В най-добрия случай с фалшивия Диапромин няма да успеете да постигнете ефекта на оригиналния: по-малко усложнения от диабет и по-крепко здраве въпреки коварната диагноза.

ВМЕСТО ФИНАЛ: Diapromin капки при диабет са налични на официалния сайт на продукта за България, на ниска намалена в момента цена и с безплатна доставка. Не се поддавайте на дискусии в социалните мрежи за по-ниска цена на Диапромин в olx или bazar.bg. Това е фалшив продукт. Оригиналният  е на достатъчно достъпна в момента цена и 100% безопасен!

Емилия Йорданова

Leave a Reply