Erolium Forte max – Първите изцяло Натурални и Безвредни Капсули за 100% Мъжка Потентност

Erolium Forte Max 40 капсули БългарияErolium Forte Max e име, което трябва да запомните добре, ако страдате от сексуална дисфункция, липса на ерекция дори след продължително стимулиране, бързото й спадане, а също така и дългогодишни комплекси по повод размера на вашия член. Защо точно Erolium, а не някое от останалите налични и достатъчно популярни хапчета за мъжка потентност? Веднага ще ви отговорим – според международните мнения и отзиви на медицински специалисти, Еролиум са първите капсули с иновативна формула, включваща изцяло натурални съставки и действащи до пет пъти по-бързо и десет пъти по-ефикасно от стандартните таблетки в стил Виагра и т.н.

Нова Информация: От октомври 2021 г. капсулите Еролиум вече не се произвеждат и няма налични бройки в България и други Европейски страни. Ако искате да се погрижите ефективно за потентността си и да повишите либидото си може да се доверите на иновативните капсули Eremax.

Erolium Forte Max – Първите Положителни Коментари всъщност се Появиха в БГ МАМА

erolium мнения коментари

Твърде вероятно е това да ви учуди и шокира, но това е факт. Наистина, възхваляващите коментари за Еролиум Форте Макс първоначално се появиха в женския форум бг мама. Според детайлните рецензии на всичко знаещите български майки у нас Еролиум работи и може да се превърне в тайното оръжие срещу развод след първите 10 години от брака.

Всички знаем, че с времето, със забързаното, но еднообразно ежедневие, а и с децата страстта дори между най-влюбените преди години двама души може да се изпари. Но не завинаги. Най-старите членове на женския форум описват едни „нови капсули“ (очевидно се говори за Erolium), които дават на мъжете си, за да подобрят не просто брака и семейните си отношения, ами и преживяванията в леглото. Според техните коментари след 10 години бихте могли да изпитате същата онази страст, романтика и дори див секс с мъжа си? Оказва се, че това е възможно и то с безобидните таблетки Erolium Forte Max!

С уникалната формула Erolium ставаш страхотен в леглото. Това осъзнават мъжете, защото малко по-късно славата на Erolium се пренася от женските форуми към коментари между самите господа. Започват да валят хвалби за магическите хапчета Еролиум из цяла България. В последствие става ясно, че Erolium са достъпни в цял Европейски съюз. И ако дамите от бг мама хвалят Еролиум Форте макс като начин да възстановят пламъка у дома с половинката, ето какво си казват господата за тези хапчета в автомобилния форум:

 • „Купих си нова кола, немска, с кожен салон, но гаджето дори не я погледна. Преди това взех две капсули Erolium и сами можете да се досетите. Не излязохме от колата часове наред, а членът ми беше сякаш беше готов за още и още
 • „Тези хапчета ги изпробвах и аз. Странно, че дочух отзиви и коментари за Erolium Forte Max в автомобилен форум. Оказва се, че производителят ги разпространява строго конфиденциално, за да запази самоличността на купувачите в случай че на някой му стане неудобно да ги купи
 • „Изобщо не пазарувам вече от emag никакви части за колата. Доставката е много бавна. Между другото, внимавайте за фалшификати на Erolium в emag и olx. Вече прочетох доста коментари за измами и реплики на продукта”.

И още мнения за Еролиум Форте Макс от мъже, жени, а дори и възрастни хора…

еролиум коментари мнения

Според изчетените от нас мнения Erolium не просто спасява бракове, но и дава полова мощ и самочувствие на мъжете. Нещо повече – Еролиум Форте Макс възстановява сексуалната функция на хора, които вече се имат за твърде стари за „тея неща“. Сред положителните мнения за Erolium старци на 70 годишна възраст успяват в рамките на няколко часа да се сдобият с ерекция. Нечувано, нали? И за щастие, всички тези ощастливени възрастни мъже не получават отново сексуално удоволствие за сметка на здравето си. Всички сме единодушни с медицинските мнения за таблетките Виагра. Те могат да допринесат за инфаркт и други сърдечно-съдови проблеми. А за хора над 60-годишна възраст Виаграта спокойно може да докара и смъртни случаи.

Такова нещо не може да ви се случи с Erolium, защото:

 • Съдържа само и единствено натурални съставки;
 • Еролиум Форте макс няма никакви странични ефекти и противопоказания;
 • Еролиум по никакъв начин не уврежда сърдечно-съдовата система;
 • За всяка една от съставките производителят на Erolium получава лабораторни изследвания за 100% безопасност при употреба от мъже на всякаква възраст;
 • Еролиум е с международно признат сертификат за качество;
 • По мнения на близо 30 от най-видни сексолози у нас и още 10 пъти по толкова специалисти в сексологията по цял свят Erolium Forte Max е безвреден и ефикасен.

Какво е Еролиум Форте Макс и какъв е натуралният състав на новото полово оръжие за мъжете

еролиум форте макс капсули потентност

Erolium Forte Max представлява изключително мощен комплекс с натурално съдържание от естествени продукти, екстракти и полезни за половата система вещества. В част от наличните отзиви за продукта, дадени от медицински лица, се споменава и щателните тестове, които продуктът преминава, преди да бъде пуснат в продажба на своя официален сайт. Нещо повече гениалното в натуралната формула на Еролиум е прецизната концентрация и доза на всяка от активните съставки. В своя единен и органичен комплекс те действат, без да нарушават функциите си една на друга, а напротив – по посока увеличаване на половата мощ, уголемяване на члена в активно състояние, удължаване на времето на ерекцията, подсилване на оргазма и дори изхвърлянето на по-голямо количество сперма. Ето кои са ингредиентите в уникалния състав на Еролиум Форте макс:

 • Муира Пуама – бразилското полово чудо от Амазония, което превръща Erolium в стимулатор за репродуктивното здраве, повишава либидото, а освен това значително подобрява качеството на сперматозоидите при мъжете без значение от възрастта и здравословното им състояние.
 • L-аргинин – добре позната в био козметиката и алтернативната медицина като „лекарство“ под формата на аминокиселина за разширяване на кръвоносните съдове. С това си действие тя помага на Erolium да увеличи пениса и да стимулира производството на по-голямо количество тестостерон.
 • Трибулус Террестрис – още една активна състава в Еролиум, която удължава ерекцията, но освен това се разпознава като мощен антиоксидант и диуретик.
 • Корен на Мака – основното свойство на тази част от магическата формула на Erolium Forte Max е да подсили действието на всички елементи в продуктовия състав. В цифри това означава – минимум с 20 секунди по-дълъг оргазъм, с минимум 35% по-голям член в активно състояние, поне три пъти повече сперма при еякулация и полов акт от поне 3 часа на ден!

Как се приема Erolium – инструкции и доза

прием капсули еролиум форте макс

Въпреки че Erolium Forte Max няма противопоказания и досега, включително и сред наличните коментари, не се е говорило за някакви странични ефекти от тези капсули, трябва да спазвате строго наличните към продукта инструкции. Ето повече подробности за оптималната дозировка на Еролиум според официалното му ръководство за прием:

 • За възстановяване на потентноста и лечение на полова дисфункция – 2 капсули Еролиум Форте макс дневно, като първата се приема сутрин на гладно, а втората – вечер (12-14 часа след първата) и около 30 минути преди ядене. Първите подобрения се забелязват на около петия ден след приема.
 • За подобряване на ерекцията и увеличаването на нейното времетраене, както и за по-дълъг оргазъм – 2 капсули Еролиум дневно, тоест сутрин и вечер преди хранене.Продължителност на курса е 20 дена, като след 1 месец почивка е добре курсът да се повтори. Подобрения се виждат още на втория ден от прилагането.

Еролиум Форте Макс не изисква рецепта за закупуване, защото не предизвиква нежелани странични ефекти и няма противопоказания. Следвайте обаче щателно и прецизно неговите инструкции за прием.

Erolium Forte Max Цена, официален сайт, производител

Erolium Цена България

А сега да поговорим по същество – за цената на Erolium Forte Max и къде е най-изгодна тя. Моля, имайте на предвид, че Еролиум не се предлага в никоя аптека у нас, както и в търговската мрежа. Вместо това, производителят на половите капсули Erolium ви предлагат конфиденциална поръчка от неговия официален сайт на максимално най-добрата цена. В момента тече и кампания с намаление, така че ако се чудите дали е време да подобрите сексуалния си живот, дано поне примамливата цена на Еролиум Форте макс ви подейства стимулиращо. Не се поддавайте на фалшиви имитации, защото всяка измама може само да ви навреди – и на здравето, и на самочувствието!

И не забравяйте най-важното, което го споменава и самият производител на препарата – не е срамно да ползваш Erolium, срамно е да се излагаш в леглото!

Вместо заключение: Уникалните капсули с органичен произход Erolium Forte Max са с доказана ефикасност и продължително действие. Те са изцяло хипоалергенни и не водят до нежелани странични ефекти за здравето. За перфектен резултат следвайте наличното ръководство за прием от производителя на Еролиум Eros Pharmaceuticals Ltd.
Емилия Йорданова

Leave a Reply