10 Полезни Съвета за Страхотни Интимни Преживявания По Всяко Време

двойка, която си прави селфиСексът е нещо много повече от физическото проявление на инстинкта за размножаване. Някои го определят като ултимативното сливане на две тела в единен организъм. За други е тоталното духовно-физиологично изживяване. Трети пък виждат в него спорт. Има и хора, които въобще не се замислят за неговото значение. Но фактът, че почти цялото ни съществуване е обусловено от този простичък наглед акт на съвукупляване, го превръща във витална част от нашето съществуване.

Креватните авантюри са източник на огромно удоволствие. Всеки иска да се представи добре в леглото, но страхът от провала често води до появата на спорадични изяви на сексуални дисфункции от типа на невъзможност за задържане на ерекцията, които пък от своя страна могат да доведат до нуждата от прилагане на специализирани средства за положително въздействие върху либидото. Как да направим любовния си живот по-пълноценен и пикантен? Четете по-долу, за да научите няколко изпитани хитринки.

Позите Допринасят за Насладата от Половия Акт

интимна двойка на пода

Сексуалните предпочитания могат да варират толкова, колкото хора има по земята. Някои го предпочитат горещо, други – нежно, а трети – грубо. Най-доброто нещо, което можете да направите, е редовно да говорите с партньора си относно това, което ви допада, и това, което ви отблъсква. Не се страхувайте и да експериментирате.

Позите са от огромно значение за качеството на интимния живот. Смяната им е и лесен начин да се постигне хубаво ниво на разнообразието в романтичните взаимоотношения. Има достатъчно филми за възрастни, както и материали, написани от експерти в областта, или взети от древноиндийските свещени книги ‘Кама Сутра’ и ‘Панчатантра’. Животът също може да ви научи на доста неща! В случай, че имате хронични проблеми с еректилната дисфункция, то можете да се обърнете и към средство за положително повлияване на либидото от типа на натуралните таблетки TestoY.

Сексолозите сочат, че следните пози са най-предпочитани поради различни причини:

  • Стрелата на Амур: Представителите на силния пол следва да оставят жената да води парада, давайки и да се качи отгоре по време на акта. По някое време, тя следва леко да полегне отгоре му, опирайки се на лактите си и изпъвайки краката назад, за да може да се движи свободно. По желание, мъжът може да я обгърне с крака.
  • Котка: Най-подходящата за докарване на върховен оргазъм на дамите поради включеното в нея дълбоко проникване. Тя застава на ръба на леглото, опирайки се на коленете си и издавайки сочно дупе назад. Мъжът може да проникне плавно и дълбоко, подсигурявайки и подходящата клиторна стимулация за достигане на върховно удоволствие.
  • Лисица: Случаите на преждевременна еякулация могат да развалят настроението както на мъжа, така и на жената, на която и трябва повече време, за да стигне до оргазъм и би се почувствала не само неудовлетворена, но и неатрактивна и неспособна да задоволи потребностите на партньора си.

Сексът Допринася за Решаването на Проблемите във Връзката:

двойка, която се кара в кухнята

Стара френска поговорка гласи, че ‘В леглото всичко се оправя’. Разбира се, това не важи за тежки междуличностни конфликти, които изискват разговори. Но решението на всяко злободневно препречкване или проблем от битов характер може да бъде повлияно по положителен начин от едно страхотно интимно изживяване.

Ето и няколко полезни съвета относно това, как да подготвим атмосферата така, че да ‘оправи’ разминаването на мнения по даден въпрос:

  1. Никога не подценявайте музикалния фон.
  2. Нека крайниците ви да бъдат топли, никой не обича да го докосват студени крака и ръце. Когато са загрети – събуждат страстите.
  3. Внимавайте с алкохола и никотина! В малки количества може да подейства позитивно на либидото, но в по-големи да има тъкмо обратния ефект.
  4. Тежката и трудносмилаема храна не е препоръчителна за качествена креватна гимнастика.
  5. Нека звукът на мобилния телефон да е изключен, това може да повлияе изключително негативно на романтичното чувство.

По-долу следват и 10 кратки съвета за моменти на върховна наслада:

1. Не Се Свенете Да Експериментирате с Ъглите и Перспективата!

Декоративните възглавнички могат да допринесат просто чудесно за хубавия секс. Подпъхнати на различни места под тялото на партньора, те позволяват да пробвате всякакви алтернативи на познатите до болка пози, без да се чувствате некомфортно. Непременно ги вкарайте в употреба, особено, ако се чудите, как да се справите с болките в гърба и ставите!

2. Дълбочината и Размера Не Са Всичко!

Вкарването на члена максимално много навътре не означава по-голямо удоволствие. Експертни проучвания сочат, че най-чувствителната част от вагината е първата 1/3. Фокусирайте се върху нейното активно стимулиране!

3. Пробвайте Нестандартни Места!

влюбена двойка в кухнята

Кухненският плот и маса, както и асансьорът, са сексуално клише, което повечето хора вече са пробвали. Опитайте се да развихрите въображението си още повече. Защо не пробвате в гардероба, например? Малките затворени пространства създават по-голямо усещане за интимност и ви помагат наистина да почуствате близостта на тялото на отсрещния.

4. Още Една Полза от Шампанското!

Пенливата напитка, чието разливане предизвиква феерия от мехурчета в стъклената чаша, може да послужи и за идеално средство за създаване на тръпчиво усещане по женската вагина. Включете и езика си в действие и оставете интуицията да ви движи напред и нагоре!

5. Волности Под Душа!

любовна игра под душа между мъж и жена

Следващият път, когато се къпете заедно, използвайте ароматни етерични масла за създаване на по-романтична обстановка в банята. Накарайте я да се облегне на вас и нежно масажирайте интимните и части и гърдите с помощта на топлата струя на душа!

6. Атака от Засада!

Няма нищо по-приятно от хубавия старт на деня. Това важи не само за представителите на силния пол, но и за тези на нежния. Изненадайте я в гръб от засада някоя ранна сутрин, след като вече леко сте я разбудили с подходящия масаж.

7. Леките Захапвания Са Винаги Секси!

Леките захапвания по цялото тяло, които гъделичкат и дразнят, но не нараняват кожата, могат да бъдат идеални за събуждането на либидото. Не ги пренебрегвайте и ги демонстрирайте навсякъде и по всяко време!

8. Няма Нищо По-Интимно от Целувката!

Използвайте езика си и го оставете да се движи лудо, но с равномерни похвати. Не е нужно да се фокусирате единствено върху устата – имате цялото тяло на човека до себе си да ви служи като платно на художник. Изпишете го!

9. Проявата на Страст Не Предполага Липса на Нежност!

Това да бъдете чувствени в интимно отношение, не означава да използвате прекомерно груба сила, освен, ако на партньорът ви не му допада точно това. Оставете се на чувството ви да ви движи, но не забравяйте да акцентувате и върху нежността и ефирността на допира между и триенето на две тела.

10. Сложете Нещо Секси!

Това не означава да си купите садо-мазо костюм от секс шопа. Подберете елегантно бельо или стилна, но къса вечерна рокля и разгърнете силата на своята женственост. Този акт може да е много по-възбуждащ и дразнещ въображението от прекомерната голота.

Усещанията Над Всичко

щастлива двойка на плажа

Всеки човек има своите индивидуални сексуални предпочитания. Няма учебник, който да ни научи, как да боравим с инструментите на собственото си тяло. Добрите установени практики за положително въздействие върху либидото могат само да ни насочат, а натуралните средства като Erexol – да увеличат в пъти насладата. Осланяйте се на собственото си чувство и говорете с партньора си за неговите собствени предпочитания!

 

Цветелина Христова

Leave a Reply