Proctolab крем при хемороиди получава масово одобрение в коментари в бг мама и е на доста разумна цена в България

ProctoLab крем БългарияProctolab крем се бори усешно срещу вътрешни и външни хемороиди, а според коментари в бг мама той е на разумна и отлична цена в България. В наличните отзиви и мнения от реални клиенти четем, че този продукт дава моментален ефект срещу симптоми като сърбеж, болка, зачервяване, кървене и силно възпалителен процес. Нашата лична проверка показа, че става дума за изцяло натурален крем, който е с иновативна хипоалергенна формула и може да се ползва без риск за вашето здраве. Вижте повече детайли в подробното ни Проктолаб ревю в редовете по-долу.

 

Proctolab гарантира скоростен ефект срещу симптомите и дълготрайни резултати срещу причините за хемороиди

проктолаб крем хемороиди

Proctolab е крем, който не само се бори с всички симптоми на хемороидите, но и елиминира причината за тяхната поява. Неговият облекчаващ ефект трае 24 часа, докато не се премине през целия терапевтичен курс на това лекарство, за да се унищожи източникът на възпалението и да се премахне риска от нови появи на хемороидални възли. Според статистиката на СЗО всеки втори човек е бил в състояние на заплаха от развитие на вътрешни или външни хемороиди, като главните фактори за тяхната поява са уседнал начин на живот, употреба на алкохол в прекомерни количества, тютюнопушене, вредни храни и негативното влияние на околната среда. Проктолаб дава защита срещу всички тези рискове, като едновременно с това подобрява еластичността, тонуса и здравината на съединителната тъкан и активизира клетките да се самолекуват, без да е необходим приемът от тежки таблетки и хапчета, срамни прегледи, процедури, придружени с ректален дискомфорт и операции. С този крем получавате не просто терапия с гарантиран ефект и трайни резултати срещу болката, но и възможност сами да се справите с проблема у дома и да избегнете усложнения като разкъсване на ректума, тромбоза, трайно възпаление на възлите и туморни образувания.

Съдържание и формула в детайли, включително и информация за активните съставки. Какво е Проктолаб?

Proctolab разполага с изцяло органичен състав. Елементът на иновация в тази уникална формула се състои именно в лишеното от химикали и синтетични вещества съдържание. На практика, хипоалергенният състав позволява на хора с всякакъв тип непоносимост – дори вегани – да се справят с вътрешни или външни хемороиди в домашни условия. Проктолаб включва в своя състав природни компоненти, които действащи в синергично единство дават скоростно облекчение на симптомите, а с това и възможност на хиляди пациенти в България да живеят нормално: без болка, без срам от зацапване по задните части на дрехите, без ограничения в движенията и без необходимост да сменят работата си (в рисковата група са всички офис служители, шофьорите, но и увеличаващите се заети в ИТ сектора). Вижте какво е Proctolab, ако трябва да надникнем в официалното съдържание на крема, за да установим неговите активни съставки:

 • Екстракт от планинска арника. Със своя хемостатичен ефект, той подобрява кръвообращението, спира възпалителния процес и успешно разтваря кръвните съсиреци. Антисептичните свойства на билката подпомагат моменталното преодоляване на болката и премахват кървенето още след първите нанасяния.
 • Екстра от центела азиатика. Разполага с мощен противовъзпалителен ефект и спира сърбежа моментално. Създава предпазна бариера за нови огнища на вътрешни и външни хемороиди. Подобрява кръвоносните съдове и прочиства кръвта от токсините и химикалите. Укрепва стените на съдовете и подобрява здравината на съединителната тъкан.
 • Ментол. Освен че премахва сърбежа и болката, като дава комфорт от първото си нанасяне, той има и мощни противовъзпалителни и антисептични действия. С тази съставка се постига скоростна борба срещу всякакъв тип инфекции, а освен това и се намалява риска то бактериални огнища в засегнатите зони.
 • Екстракт от иглица бодлива. Той елиминира венозния стазис и подпомага заздравяването на язви, рани и уврежданията на съединителната тъкан. Подхранва кожата в дълбочина и оставя усещането за комфорт и свежест. Също така, този екстракт намалява значително болката и облекчава симптомите на парене. Разполага и с превантивни свойства срещу кръвни съсиреци.
 • Екстракт от вещица леска. Стопира изтичането на кръв от малкия таз и подобрява еластичността на съдовете. Разполага със значителни противовъзпалителни свойства и намалява усещането за парене и сърбеж. Има изключително силно превантивно действие и се смята за отлично средство при тромбози и кръвотечения.
 • Акмелла. Със своя аналгетичен ефект спира всички симптоми на вътрешните и външните хемороиди. Тази природна съставка действа тонизиращо на кръвоносните съдове и премахва плаките, а освен това лекува оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Учените я използват в тази формула, за да придадат и акумулативен ефект на всички останали съставки.
 • Екстракт от енчец. Разполага с превантивен, антисептичен, кръвоспиращ и противовъзпалителен ефект. Има мощно болкоуспокояващо действие и подобрява структурата на дермата, за да ускори възстановителния процес.
 • Семена от конски кестен. Придават комфорт, свежест и облекчение в засегнатите зони дори при напреднала фаза на вътрешни и външни хемороиди. Имат мощно действие срещу инфекции от всякакъв тип и се борят с бактериалните огнища. Разполагат и със силен стагниращ ефект.
 • Лимонова цедра. Активизира клетките да се борят срещу възпалението и ускорява процеса по възстановяване. Намалява сърбежа и оставя усещане за свежест и комфорт.

проктолаб употреба

Procto Lab инструкции и ръководство за прием. Как се използва Проктолаб? Има ли някакви противопоказания? Налични ли са странични ефекти, включително и при продължителен прием?

Proctolab не е лекарство, което да купите от аптека с рецепта, но има дори по-силни терапевтични свойства от повечето хапчета и таблетки за хемороиди. Този крем може да се използва без притеснения от противопоказания. Не е нужно предварително да се консултирате с личен лекар или кожен специалист, за да го използвате. Но ако искате да постигнете всички онези страхотни резултати, описани в наличните отзиви и мнения в бг мама, трябва внимателно да спазвате всички указания в неговата листовка. За целта Проктолаб е снабден с пълно ръководство за прием. Можете да видите инструкции и по-долу:

 • Този крем е пригоден само за външна употреба
 • При попадане в очите, изплакнете обилно, въпреки че съдържа само натурални съставки, защото все пак може да причини зачервяване
 • Не превишавайте дневната доза
 • Използвайте минимум в рамките на 1 месец
 • За хемероиди в напреднала фаза може да се наложи и по-дълъг период, както и повторна профилактична терапия 1-2 пъти в годината
 • Дневна дозировка: мазане 2 пъти на ден с малко количество от натуралния крем
 • Предварителна подготовка на засегнатата зона: измийте с хладка вода и сапун и подсушете
 • Нанасяйте от крем Proctolab на суха повърхност до попиване
 • Според мнения в бг мама този продукт попива бързо, не оставя следи или петна, а освен това има доста приятна миризма
 • Няма странични ефекти

Proctolab мнения и отзиви, коментари и дискусии в бг мама. Какви са намерените от нас рецензии за този продукт срещу хемороиди?

Proctolab мнения коментари

Proctolab получава сериозни отзиви в бг мама. Трябва да отбележим, че повечето прочетени от нас коментари са именно от този онлайн форум. Това може само да ни кара да си мислим, че продуктът е с наистина добър ефект, имайки на предвид осведомеността на майките в България, които рядко хвалят даден крем просто ей-така. Според прочетените от нас мнения за Проктолаб той е надежден, бюджетен и може да се ползва без притеснения в домашни условия и без лекарско наблюдение. За много майки, преминали през хемороидите в следствие на бременност, избягването на неприятни процедури и срамни прегледи на практика този крем е истинско спасение. Ето какво още казват в своите дискусии и мнения в бг мама:

 • Proctolab работи! Боря се с хемороиди от 2018-та. Това е много време на болка, кървене и толкова срамни петна по задната част на дънките ми…Преживях какви ли не интервенции, но възлите си остават там или изникват наново. След като с крема преодолях два вътрешни хемороида за месец, вече половин година няма и помен от старите симптоми!“
 • Чудесен продукт. Не оставя никакви петна. Мажеш и тръгваш спокойно на работа. Сядам си на стола в офиса вече без никакви притеснения. Знам, че когато стана няма да оставя кърваво петно след себе си. А и да ви кажа, след седмица ползване вече го няма онзи ужасен сърбеж и пориви за ходене до тоалетната…!“
 • Препоръчвам на всеки Проктолаб. Вместо да си давате парите за лазерни операции, вземете нещата в свои ръце. Нямате си и и на идея какви проблеми можете да си докарате с такива интервенции. А с този крем се избавяш от болестта по натурален начин. Без странични ефекти!“

Proctolab цена в България и в коя аптека да го намерим? Как да направим онлайн поръчка? Безопасна ли е покупка през интернет?

Proctolab цена в България

Proctolab цена? Това е топ въпросът, който се появява и в социалните мрежи, и в различни онлайн форум платформи в България. Добре е, че повечето потребители търсят този крем в интернет. Въпреки че можете да го намерите и в аптека, Проктолаб оригинал е достъпен само и единствено на своя официален сайт. Фалшификати са пръснати обаче и в мрежата за жалост. В няколко негативни ревюта прочетохме, че продукти със същото име, но със синтетичен състав има в Emag и OLX. Бяхме шокирани да видим, че и тяхната цена е значително по-висока. Вижте как да се сдобиете с истинския Proctolab на специална промо цена още днес:

 • Посетете продуктовия официален сайт
 • Прочетете наличната информация
 • Уверете се, че сегашната цена е в промоция – значи сте на правилния сайт
 • Въведете своя телефон и имена във формата за поръчка
 • Изчакайте да ви се обадят и да продиктувате своя адрес за доставка
 • Доставка в България се извършва без преплащане и до 5 дена
ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Proctolab крем за хемороиди е наличен само в своя официален сайт и в момента е на промо цена. Не се подлъгвайте от оферти в която и да е аптека в България, както и в каталозите на OLX и Emag. Това е измама.

Емилия Йорданова

Leave a Reply