Sevinal Opti Plus мнения и цена – работи ли или е измама?

Sevinal Opti Plus капсули мнения Sevinal Opti Plus току-що пристигна на международните пазари. Това е капсулна добавка, която вече е много популярна в България, произведена от известната компания за натурални добавки Vermelin, която благодарение на иновативния си състав може да помогне на всички, които страдат от цистит. Вече има стотици отзиви, които изразяват положителни мнения, че добавката Sevinal Opti+ действа.

ВИЖ ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ

Приемът на добавката на капсули Sevinal Opti Plus предлага и ясен ефект върху общото благосъстояние, според мненията и на клиенти.

Какви съставки съдържа Sevinal Opti+? Как действа? Как се използва и каква е цената на официалния уебсайт? Всички отговори, както и много повече информация, в това ревю на Sevinal Opti Plus.

Цистит, свръхактивен пикочен мехур и изтичане на урина: кои природни средства наистина действат?

Цистит, свръхактивен пикочен мехур и изтичане на урина

Свръхактивният пикочен мехур е състояние, при което не сте в състояние да задържите урината в пикочния мехур поради неволни контракции на мускулите на пикочния мехур. То предизвиква честа, внезапна и трудна за контролиране нужда от уриниране, което може да доведе до неволна загуба на урина.

При свръхактивен пикочен мехур лечението на първо място обикновено се състои от промени в поведението и начина на живот.

Какви са естествените средства за лечение на свръхактивен пикочен мехур?

 • Елиминиране на дразнителите на пикочния мехур – Симптомите на свръхактивен пикочен мехур могат да бъдат облекчени чрез избягване на храни и напитки, за които е известно, че дразнят пикочния мехур. Често срещани виновници са алкохолът, кофеинът, изкуствените подсладители, цитрусовите плодове, соковете и шоколадът. Други храни и напитки, които трябва да се избягват или намаляват, са газираните и безалкохолните напитки, сокът от червена боровинка, царевичният сироп, доматите, захарта, медът, оцетът, млечните продукти и пикантните храни. Тъй като дразненето, причинено от храни и напитки, е различно при отделните хора, може да ви е от полза да си водите дневник за това, което консумирате, и за симптомите, свързани с вашия пикочен мехур. Дневникът може да ви помогне да разберете кои храни ви причиняват проблеми.
 • Направете промени в начина си на живот – Отказът от тютюнопушене може да отстрани проблема със свръхактивния пикочен мехур. Това е така, защото тютюнопушенето обикновено влошава симптомите на състоянието, а пристъпите на кашлица, свързани с пушенето, обикновено увеличават изтичането на урина. Друга промяна, която може да подобри състоянието на свръхактивния пикочен мехур, е преустановяването на приема на лекарства, които допринасят за проблема. Например диуретиците, антихистамините, мускулните релаксанти, успокоителните, наркотиците и алфа-адренергичните антагонисти влошават симптомите. Освен това отслабването може да намали натиска върху пикочния мехур и мускулите на тазовото дъно и да подобри контрола върху пикочния мехур.
 • Правене на упражнения на Кегел – упражненията на Кегел включват укрепване на мускулите на тазовото дъно, които са мускулите, подпомагащи контрола на потока на урината. За да раздвижите мускулите на тазовото дъно, опитайте се да спрете потока на урината по средата на течението. Ако успеете да го направите, това означава, че сте открили мускулите. Сега се упражнявайте да свивате тези мускули в продължение на 10 секунди и да ги отпускате за 3 секунди, като повторите схемата 10 пъти. След това се опитайте да правите по 3 серии от по 10 повторения на ден. Дишайте дълбоко, за да улесните процеса.
 • Контролирайте приема на течности – Пиенето на много вода е от съществено значение за вашето здраве и не бива да го спирате заради свръхактивен пикочен мехур. Това е така, защото пиенето на твърде малко вода води до по-голяма концентрация на урината, което може да раздразни лигавицата на пикочния мехур и да засили спешността. Но прекомерният прием на течности също може да влоши симптомите на честота, като например приемът на течности преди лягане, който допринася за уриниране през нощта. Уверете се, че пиете по 6-8 чаши вода на ден, но избягвайте приема на течности 2-3 часа преди лягане.
 • Използване на билки и хранителни добавки – Има много билки и хранителни добавки, които са ефективни при лечението на свръхактивен пикочен мехур. Набавете си добавка, която съдържа естествени вещества и съставки, известни със способността си да влияят положително върху функцията на отделителната система.

Sevinal Opti Plus: какво представлява

Sevinal Opti Plus: какво представлява

Sevinal Opti Plus капсули i може да помогне на мъже и жени, млади или стари, да поддържат здравето на пикочните пътища.

Това е универсален препарат, който помага независимо от причината за проблемите с уринирането. Той е безопасен за приемане (не е необходимо лекарско предписание) и се състои само от естествени компоненти, така че няма странични ефекти. Това е висококачествен и безопасен препарат, който действа още от първите седмици на употреба.

Как действа

Севинал Опти Плюс действа на няколко фронта:

 • Той се бори с проблема с незадържането на урина;
 • Облекчава интимните инфекции, болката, паренето и дискомфорта;
 • Подпомага работата на бъбреците и елиминира свръхактивния пикочен мехур.
 • Ефикасността на препарата се дължи на измерената концентрация на активни съставки, които още от първите седмици на употреба спомагат за обновяването на тъканите на уретрата, като повишават тонуса и загубената им еластичност, а мускулите започват да работят правилно, предотвратявайки неконтролируемото изтичане.
 • Независимо от основната причина за нарушенията на уринарния тракт, възрастта Ви или от колко време страдате от този проблем, Севинал Опти+ подпомага функцията на бъбреците и укрепва мускулите на тазовото дъно, отговорни за правилното задържане на урината.
 • Хранителната добавка на капсули Sevinal Opti Plus не е лекарствено средство и може да бъде закупена без лекарско предписание.

Моля, обърнете внимание: ефектите и резултатите могат да се различават при отделните индивиди;

Sevinal Opti Plus: отзиви и мнения в онлайн форума

Sevinal Opti Plus: отзиви и мнения

Все още не са се появили официални форуми за Sevinal Opti Plus, но сме сигурни, че предвид нарастващата му популярност, скоро ще се появят няколко. Въпреки че в Altroconsumo все още няма коментари, тъй като продуктът е наистина нов в България, все пак прочетохме няколко рецензии и положителни мнения във форуми, занимаващи се с доброто състояние на отделителната система.

Тайната на този успех се крие в състава на Sevinal Opti Plus. Основните му съставки включват активни екстракти с естествен и безопасен произход с мощна ефикасност.

Експертите, които са наблюдавали добрите резултати от действието на добавката Sevinal Opti+, твърдят, че тя е една от най-добрите натурални добавки за здравето на пикочните пътища. При правилен прием тази добавка на капсули може да подобри здравето на пикочния мехур и да намали необходимостта от често ходене до тоалетна.

Sevinal Opti Plus е разработен само със съставки от природата и комбинира мощни екстракти, които водят до високо ниво на ефикасност. Клиентите споделят мнения, че тази натурална добавка на капсули действа в дълбочина, действайки на множество нива.

Мнения:

„От години се боря с повтарящ се цистит и съм изпробвала множество лекарства без успех. Но откакто започнах да приемам Севинал Опти Плюс, симптомите ми значително се подобриха! Вече не ми се налага да се справям с дискомфорта и болката и не бих могла да бъда по-щастлива. Този продукт наистина върши чудеса и горещо го препоръчвам на всеки, който страда от цистит. Благодаря ви, Севинал Опти Плюс!“ – Красимира Вощева, 32 години, Пловдив

„Като страдаща от инфекция на пикочния мехур, постоянно се притеснявах да не взема нова такава. Но откакто започнах да приемам Sevinal Opti Plus, не съм имала нито един епизод! Удивително е как един естествен и безопасен продукт като този може да направи такава разлика. Сега се чувствам по-сигурна и спокойна, знаейки, че имам надеждно решение за предотвратяване на цистит. Благодаря ви много, Севинале Опти Плюс!“ – Теодора Стоева, 44 години, Симеоновград

„Колебаех се дали да опитам друг продукт за цистита си, но съм много доволна, че дадох шанс на Sevinal Opti Plus. Той не само ми помогна да облекча симптомите си, но и забелязах подобрение в цялостното здраве на уринарния си тракт. Сега се чувствам много по-комфортно и контролирано. Това определено е промяна в играта за всеки, който се бори с цистит. Благодаря ви, Севинал Опти Плюс!“ – Петя, 35 години, Плевен

ВЗЕМИ с -50% ЦЕНА ТУК

Sevinal Opti Plus цена в България и Къде да го купя

Sevinal Opti Plus цена в България

Нека сега да преминем към въпроса за цената и процедурата за закупуване на Sevinal Opti Plus на най-добра цена.

Нека започнем с факта, че най-добрият начин да си гарантирате, че ще получите оригинални капсули, е да го купите директно от сайта на производителя.

Тогава можете да закупите Sevinal Opti Plus, в опаковка от 30 капсули, само за 57 евро вместо за 114 евро!

Поръчката на тази добавка на натурални капсули е лесна и всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра за поръчка на официалната страница на Sevinal Opti Plus във Великобритания. След това отговорете на обаждането на службата за обслужване на клиенти и просто им кажете желания адрес, на който бихте искали да я получите. Можете да заплатите добавката с наложен платеж при доставка.

В момента Sevinal Opti + се предлага на много изгодна цена, 50% от каталожната му цена.

Може ли Sevinal Opti + да бъде намерен в аптеките или в Amazon, Emag, OLX

Sevinal Opti Plus не е лекарство и не може да се намери в аптеките. Освен това закупуването му в онлайн сайтове като Amazon, Emag, OLX очевидно не може да предложи предимствата на закупуването му от официалния сайт.

Кратки подробности за Sevinal Opti +

Sevinal Opti + Цена79 лв
Мнения от форум9.5⭐️ Виж тук
СайтКликни тук
Съставки🍀100% Натурални
Инструкция за употреба✅Виж тук
Странични Ефекти❌НЯМА
Има ли го в аптеки?НЕ
Измама ли е?⛔️Оригиналът работи

Как се използва Sevinal Opti Plus? Листовка и дозировка

Севинал Опти Плюс трябва да се приема ежедневно в съответствие с указанията и дозировката, предложени от производителя. При правилна употреба на Sevinal Opti Plus ще можете да се възползвате от първите ефекти още през първите седмици на употреба.

Ето указанията на производителя и дозировката:

 1. Приемайте една капсула половин час преди обяд и една капсула половин час преди вечеря;
 2. Приемайте последователно, всеки ден, придружени от чаша вода.
 3. В листовката на оригиналната опаковка на Sevinal Opti Plus се предлага да се приема на цикли според нуждите.

Със Sevinal Opti+ ще се отървете от неприятния дискомфорт, ще спрете смущението и импотентността, причинени от неконтролируемото изтичане на урина, ще започнете да живеете пълноценно, ще се върнете към любимите си дейности и уринирането вече няма да причинява болка.

Състав и съставки

Състав

Sevinal Opti Plus предлага комбинация от компоненти, които действат синергично върху генито-уринарната система, като взаимно допълват и засилват действието си.

Използвана е комбинация от висококонцентрирани екстракти, за да се създаде смес, която регенерира лигавицата на уретрата, уплътнява, увеличава напрежението на тъканите в пикочните пътища и укрепва мускулите на тазовото дъно на клетъчно ниво. Такъв състав от активни съставки може да помогне за значително намаляване на свръхчувствителността на пикочния мехур – намалява болезнените пориви и необходимостта от много често ходене до тоалетна.

Благодарение на комплексното въздействие на естествените съставки Севинал Опти Плюс спомага за възстановяване на правилната функция на пикочния мехур, облекчаване на възпалението и нормализиране на пикочно-половата система. Той също така спомага за намаляване на нуждата от уриниране.

Всяка от съставките играе благоприятна роля за функционирането на отделителната система и действа още от първите седмици на употреба.

Използваните съставки и вещества са безопасни и не предизвикват противопоказания или странични ефекти.

Има ли някакви противопоказания или странични ефекти

Sevinal Opti Plus няма минсан, защото е съставен само от естествени съставки. Sevinal Opti Plus е добавка, която е безопасна за употреба и поради липсата на отрицателни мнения за противопоказания или странични ефекти не изисква рецепта или лекарско предписание, за да я закупите.

цистит, пикучен мехур, инфекция

Съвет

Капсаицин и екстракт от тиквено семе за здраве на пикочните пътища. Капсаицинът е екстракт от люти чушки. Той действа, като блокира сигналите от нервите в пикочния мехур и гарантира, че пикочният мехур задържа урината по-дълго време. Помага и за справяне със синдрома на тазовата болка, чийто симптом обикновено е свръхактивният пикочен мехур. Екстрактът от тиквено семе, от друга страна, е ефективен за подобряване на здравето на тазовото дъно. Той спомага за укрепване на мускулите на тазовото дъно и подобрява контрола върху мускулите, участващи в отделянето на урина.

В крайна сметка: Sevinal Opti Plus е нов, но ефективен продукт, който вече е популярен на пазара. Тази ненатурална добавка на капсули вече е широко популярна във форумите. Добавка, подходяща за всеки, с отлична ефикасност и отлично съотношение цена-качество. Много мнения я причисляват към най-ценните капсулни добавки, които трябва да се вземат предвид, за доброто състояние на отделителната система.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Емилия Йорданова

Leave a Reply