Bioretin – Формула с Арган и Авокадо за Натурално Подхранване на Дермата!

BioretinBioretin е био-крем за лице с иновативна формула. Предназначен е за редовно прилагане върху прекомерно изсушена и състарена кожа на лицето. Поради разликата във вида на дермата при силния и нежния пол, консистентността на продукта го прави по-подходящ за дамите. Но може успешно да бъде нанасян и от мъже с по-тънък и чувствителен горен епидермален слой. Био-козметичното средство за хидратиране и освежаване на кожата включва етерични масла от арган и авокадо. А в състава му са добавени още и растителен глицерин и хиалуронова киселина с цел подхранване на епителните тъкани.

 

Разпространява се от едноименния руски производител ‘Bioretin’, чийто предложения за тонизиране и почистване на кожата са популярни в ЕС. Повечето от тях са насочени към хора, които искат да изглеждат на толкова, на колкото се и чувстват. Изделията подхранват изтощената дерма, разчитайки на натурален състав и естествен подход към постигането на сияйно излъчване във всяка една възраст.

Но мнозина се чудят, дали продукти като крем-спрея за лице с екстракт от арган Биоретин, наистина работят? Както и, дали кремът Биорецин има достъпна цена?
Какъв метод на повлияване на кожата използва продуктът? Или ли го и като обикновен крем Bioretin и маска Биорецин, а не само като спрей? Как точно въздействат съставките му на изтощената и преждевременно състарена дерма?

Крем-спреят с формула за тонизиране, почистване и подхранване на кожата на лицето Биоретин може да се закупи единствено през официалния уебсайт на производителя. Той не може да бъде намерен в големите търговски вериги аптеки. Нито пък дигиталните им варианти по портали за продажба, като eBay, Amazon, AliExpress, eMag или AliBaba. Има голяма вероятност да попаднете на опит за измама с фалшификат или имитация на крема Bioretin. Заложете на оригинала, избирайки да поръчате през лицензираната уеб-страница.

Четете още в ревюто по-долу.

женско лице

Кожата на Лицето – Нашата Естествена Защита

Дермата на почти всички бозайници е покрита с миниатюрни косъмчета. Дори и размерите им да са толкова малки, че те да не могат да бъдат забелязани с просто око. Единствените части от тялото, върху които те не растат, обикновено са дланите на ръцете и ходилата. Тяхното предназначение е да се грижат за терморегулационните процеси по повърхността на горния епидермален слой. Самата кожа пък е най-големият орган, с който разполагаме.

Нейната основна функция е да предпазва органите в тялото от негативни външни влияния. Такива могат да бъдат UV-лъчите на слънцето, замърсеният въздух, фините прахови частици в атмосферата и физическите наранявания. Грижата от нея е есенциална. Не само от естетична гледна точка, но и защото животът ни зависи пряко от нейното добро състояние. Дермата на пушачите, например, обикновено е изсушена по брадичката или окото устата. Можем да я освежим, приемайки антиникотинови детоксикиращи храни. Визуалният вид на разширените вени по краката и ръцете може да бъде благоприятстван с локалното прилагане на невен и зехтин.

3-те основни слоя на нашата кожа включват:

 • Епидермис. Визуално видимата за околните и нас самите част. Ако имате микроскоп под ръка, можете да се вгледате в кожата си и ще видите, че клетките там наподобяват мозайка. Всъщност, епидермисът се състои почти изцяло от слой отлагани с времето мъртви клетки, които вече нямат ядра.
 • Дерма. Тя е като броня – хлътва под ъгъла на натиск. Състои се основно от съединителна тъкан. Тя е наситена с кръвоносни клетки, лимфни съдове и нервни окончания. Когато сме в младежка възраст, колагеновите влакна образуват дебели снопчета. Започнем ли да остаряваме, обаче, те губят еластичност и организмът не ги синтезира със същата скорост.
 • Подкожие. Най-дебелият от трите слоя. Включва потните и мастни жлези. Съставът му разчита почти изцяло на полезните мазнини, които приемаме. Женските гърди всъщност са леко алтерирана вариация на апокрифните жлези.

Текстурата и Външния Вид на Дермата – Мерител за Здраве!

Биоретин, жена маже крем

Промяната на пигментацията и pH-нивата на дермата са ясен показател за нашето здравословно състояние. Тоналността на цвета на кожата при всеки да варира на чисто индивидуално ниво. Тя се определя от синтеза и концентрацията на хормона мелатонин и неговите клетки – меланоцити – в 3-те слоя на епидермиса. Тези с по-тъмна кожа просто ги имат в по-високо количество.

Промяната в естествената пигментация, независимо, дали е по-тъмна или светла, е сигнал, че нещо в тялото ни не работи нормално. Щитовидната жлеза и синтезираните в нея хормони произвеждат мазнини, които са основна съставка в био-химичната структура на дермата. Те отговарят и за космите, косата, клетъчната регенерация и оцветяването.

Свръхпродукцията на определени хормони там кара кожата да омекне и да изгуби от своята еластичност. Епидермисът не може да се справи с тази бомбардировка от мъртви кожни клетки и се втвърдява и загрубява. Диабетът често води и до състоянието акантоза нигриканс, което кара кожата по врата да потъмнее.

Нека обърнем повече внимание на крем-спрея с био-формула за подхранване и освежаване на кожата на лицето Bioretin. Той представлява натурално предложение за тонизиране и почистване на дермата. Радва се на добри отзиви в клиентските мнения по онлайн форуми с дискусии за грижа за кожата, като този на “БГ Мама” (‘BG Mamma’).

Кремът с Формула за Освежаване на Кожата Биоретин – Спрей Ли Е или Маска?

Bioretin, гладка кожа

Мнозина се чудят, дали кремът със състав за подхранване на кожата на лицето Биоретин е спрей или маска, налични на добра цена. Важно е да се отбележи, че продуктът е поднесен под формата на удобен за нанасяне спрей с компактни размери. Не е маска за лице. Лесно може да бъде прибран в джоб или дамска чанта, за да бъде с клиента навсякъде. Предназначен е за жени и мъже с по-нежна и чувствителна кожа. Съставът на крема включва единствено био-екстаркти, за които не е известно да причиняват неприятни странични ефекти. Няма сигнали за проявата на противопоказания или алергични реакции.

За неговото свободно разпространение на свободния пазар в ЕС е отговорен едноименният производител – ‘Биоретин’ ООД. Компанията не е известна само с този си продукт. Тя има богат каталог с различни био-козметични предложения за ревитализиране на дермата при мъжете и жените. Особено тези близо до средна възраст. Те са предпочитани от потребителите. Можем да отсъдим за това, преглеждайки клиентските отзиви в мненията и коментарите, споделени по форуми, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’).

Те посочват следните позитиви:

 • Положително Повлияване на Кожата на Лицето;
 • Био-Формула за Овлажняване, Подхранване и Освежаване на Изтощената и Преждевременно Състарена Дерма;
 • Хипоалергенно и Безопасно Въздействие върху Епидермиса;
 • Позитивна Нагласа на Клиентите по Онлайн Форумите;
 • Лесна, Бърза и Удобна Поръчка през Официалния Уебсайт;

Nota Bene! Липса на информация за неприятни странични ефекти и алергични реакции не предполага тяхната невъзможност. Индивидуалната кожа може да реагира по вариращи начини. Придържайте се към указанията за употреба, приложени от производителя на крем-спрея Биоретин в търговската опаковка.

Какво Включва Био-Съставът за Хидратация на Дермата на Лицето в Спрея Bioretin?

Bioretin, женско лице

Съдържанието на крем-спрея и влизащите в него компоненти за активно подхранване на дермата включват екстракти от благоприятни етерични масла. Към тях са добавени и растителни екстракти с важни елементи за поддържането на добри pH-нива и еластичност. Не е известно някоя от съставките във формулата да има алергенен характер.

По-конкретно, те биват следните:

 • Хиалуронова Киселина: Извлечена от голям брой растения, тя е изключително важна за доброто състояние и угледен външен вид на дермата. Грижи се за поддържането на равномерно оцветяване, нормална структура и текстура и добра здравина и еластичност.
 • Екстракт от Натурален Глицерин: Също получавана естествено чрез процеса хидролиза. Представлява екстракт от природни мазнини и масла. Известна е като един от ключовите овлажняващи агенти за дермата. Стимулира активната клетъчна регенерация. Спомага при зарастванията на отворени рани и наранявания.
 • Етерично Масло от Авокадо: Наситено с А, Е и D и много минерали. Най-добрият източник на Омега-3 мастни киселини, познат на човечеството. Действа като полезен ‘коктейл’ от антиоксиданти. Придава мек отблясък, както и свежо и младежко излъчване на дермата.
 • Арганово Масло: Расте единствено на територията на Мароко. Наричано е още “дървото на живота” заради регенериращите му качества. Фактът, че е рядко срещано прави цената му висока, а търговците на козметика са му измислили нарицанието “течно злато”. Прави дермата гладка и мека на допир, почиства, освежава и придава естествен чар. Въздейства добре на чувствителната и склонна към изблици на акне кожа.

Как Да Нанасяме Крем-Спрея за Свежа Кожа на Лицето Bioretin?

Инструкциите за употреба на био-козметичното изделие следва да се спазват стриктно. То е поднесено на клиента в удобен за ползване флакон. Кремът със състав за подхранване на дермата на лицето Bioretin се прилага подобно на спрей-дезодорант. Просто впръсквате – и готово!

Ето и обобщеният вариант на инструкциите за правилно прилагане на производителя:

 1. Впръскайте малко количество по дланта на ръката си.
 2. Нанесете бавно и внимателно с леки кръгово-масажиращи движения, без да натискате.
 3. Прилагайте максимум 2 (два) пъти дневно.

От Къде Мога да Купя Биоретин на Достъпна Цена в България?

стъпки поръчка

Кремът Биоретин се купува на достъпна цена чрез попълването на име и актуален телефонен номер в бланка на официалния уебсайт. Това е единственият начин клиентите да бъдат сигурни, че ще получат оригинала на продукта. Те не трябва да се подлъгват и да поръчват фалшификати и имитации, предлагани като крем ‘Биорецин’. Това са опити за измама.

След като подадат заявката, с тях ще се свърже представител на дистрибутора и ще бъдат уточнени детайлите около доставката. Потребителите могат да се обърнат към него с всеки един въпрос, който имат. Поръчката през лицензираната уеб-страница има и своите предимства.Там има редовни промоционални кампании с отстъпки и намаления от автентичната стойност на спрей-крема Биоретин.

Нежна Грижа + Натурални Продукти = Свежа, Здрава и Младежка Кожа!

Биоретин, доволна жена

Колкото повече остаряваме, толкова повече се забавя действието на перфектно смазаната машина, която са нашите тела. Нейните метаболитни функции и синтезът на важни вещества се забавят, а кожата ни постепенно изсъхва и губи от еластичността си. Единственият начин да запазим свежо и младежко излъчване е чрез ежедневни ритуали по поддръжка и нежна грижа с природни продукти.

Накратко: Крем-спреят с био-формула за хидратиране и освежаване на дермата на лицето Bioretin повлиява дермата по положителен начин. Натуралният му състав има хипоалергенен характер. Въздейства по-добре от предложенията в каталога на други био-козметични производители.

 

Leave a Reply