PARAZITOL срещу паразити води до 90% по-здраво тяло?

Parazitol Капсули паразити и детокс БългарияPARAZITOL e хранителна добавка, която може да промени живота ви на 360 градуса твърдят най-информираните майки в България – членовете на бг мама. Това е лекарствен препарат с натурален произход, който премахва паразити, зарази, инфекции и микроорганизми, заселили се в тялото ни, за да го разрушават, без дори ние самите да подозираме за това. С революционните капсули ще можете да прочистите организма и от токсини, свободни радикали и всички неизвестни причинители на симптоми като постоянна умора, влошено състояние на кожата без реална причина, понижен имунитет, чести храносмилателни нарушения, главоболие и проблеми със зрението.

Parazitol вече не се предлага на пазара в България и е спрян от производство. Алтернатива за борба срещу паразити и качествен детокс са капките Clean Forte.

PARAZITOL – Какво е и за какво служи?

паразитол за паразити и детокс

PARAZITOL е не просто уникален комплекс от природни съставки срещу паразити и микроорганизми в тялото. Това, макар и да не е лекарство, продукт, който ни напомня, че не винаги причината да се чувстваме, а и да изглеждаме зле е конкретна болест. В свое официално изявление в научни списания главният дистрибутор на ПАРАЗИТОЛ за България разяснява, че над 90% от хората дори не знаят, че могат да боледуват постоянно, да развиват алергични реакции и да имат сериозни белодробни проблеми поради паразити в тялото. Тези вредни гадинки, видни само под микроскоп могат да предизвикат също така болки в мускулите, костите и ставите, защото влияят на клетъчно ниво. А това, което прави PARAZITOL е не просто да премахне симптомите ви, но и да унищожи веднъж завинаги паразитите и инфекциите във вашето тяло.

След продължителен курс с препарат дами от бг мама споделят, че са преборили акне, постоянно неразположение и хронична умора, а дори и алергии, възпалителни процеси в тялото и нервното напрежение.

Кратко Описание на Паразитол

Parazitol Цена69 лв
Мнения от форум9.1/10⭐️ Виж тук
СайтКликни тук
Съставки🍀100% Натурални
Инструкция за употреба✅Виж тук
Странични Ефекти❌НЯМА
Има ли го в аптеки?НЕ
Измама ли е?⛔️Оригиналът работи

ПАРАЗИТОЛ – състав и формула

съставки на капсули паразитол

PARAZITOL и неговият страхотен ефект върху цялото тяло задава въпроса „Какво е PARAZITOL?“ съвсем логично. В крайна сметка, до момента са малко хората, които някога са били лекувани от паразити. Така е, но и затова има толкова зле чувстващи се пациенти, чакащи пред лекарските кабинети и прибирайки се вкъщи без реална диагноза за симптомите си. С ПАРАЗИТОЛ се напомня именно на това: не трябва да се пренебрегва възможността да имате паразити в тялото, но и не трябва за всеки симптом на умора, инфекция, раздразнително настроение и главоболие да прибягвате към тежки лекарства, налични във всяка аптека. Вместо това можете да се подобрите като се спрете на натурална формула, на биоактивен безвреден състав от елементи с естествен произход.

Ето кои са активните органик съставки на хранителната добавка срещу паразити и токсини в тялото:

 • Моринга. Тя подпомага скоростното прочистване и детокс на организма. Елиминира бактерии и паразити, а освен това установява веднага наличие на чуждо ДНК в тялото, за да активира силите на организма сам да се справи срещу заразата.
 • Маслинови листа. Благодарение на високото си съдържание на олеуропеин (мощен елемент с антимикотично и противопаразитно действие), те допринасят за бързото и безопасно прочистване на кръвта, черния дроб, белите дробове и мозъчните клетки, отговорни да носят стрес на цялото тяло, а така да отслабват функциите му.
 • Корен от куркума. Неговите лечебни свойства за безкрайни, но в тази формула спомагат за балансиране на нервната система, за подсилване на клетките и стимулиране на тяхното възпроизводство, създаване на защитна стена срещу бъдещо инфектиране и подобряване на кръвоносните съдове.
 • Черен орех. Това, което го прави уникален, е силата му да намали метаболните процеси на червеите и така да ги унищожи, за да им попречи да се „хранят“ от вашето тяло. Нещо повече – черният орех прочиства кръвта и премахва свободните радикали.
 • Асафетида. Разполага с изявени актерицидни и антимикробни свойства и доказано положително действие върху работата на храносмилателния тракт.
 • Пау Дарко. Спира размножаването на патогенни микроорганизми и подпомага клетките да регенерират и да се самолекуват.

Паразитол – Прием, инструкции и доза

PARAZITOL прием

PARAZITOL ще подейства само ако стриктно спазвате наличните в неговата листовка инструкции за прием. Това е особено важно и да избегнете каквито и да е било странични ефекти в следствие на предозиране. В листовката ще намерите освен инструкциите за прием още съвети и какво да очаквате.

Ето как се приема PARAZITOL:

 • По 1 капсула се пие на ден.
 • Добре е да се пие дневната доза сутрин след хранене.
 • Можете да пиете капсулата както с вода, така и със сок или с мляко.
 • Курсът трае минимум 1 месец, за да постигнете пълно прочистване на организма.
 • Продуктът може да се комбинира с редовните лекарствени продукти от вашата аптека или хранителни добавки без никакъв проблем.
 • Естественият характер на капсулите позволява да ги смесвате и с пробиотици за детокс на организма. Двата препарата няма да влязат в колизия.

Странични ефекти, противопоказания от Паразитол?

Сертификата за качество на Parazitol не сочи установени противопоказания или негативни странични ефекти.

Реално погледнато до момента от компанията на ПАРАЗИТОЛ не са установили никакви рискове или случаи с изявена клинична картина на странични ефекти или противопоказания за прием. Все пак, спазването на всички инструкции в продуктовото ръководство са от особено голямо значение за достигане на желания ефект, а именно избавяне от паразитите, червеите, микробите и всички зарази, които носим в тялото си, разболявайки се от тях ежедневно.

PARAZITOL – мнения в форуми в България, отзиви в бг мама

Parazitol мнения коментари

PARAZITOL предизвиква различни отзиви сред аудиторията. Това е така, защото продуктът постига терапевтичен ефект срещу множество причини поради факта, че самите паразити могат да предизвикат множество различни болести и хронични диагнози. В интервю пред известна медия общопрактикуващ лекар с 20 години стаж дава следните коментари за PARAZITOL: „Това е много добър продукт, който предлагам на много мои пациенти с различни оплаквания и с чисти изследвания. Когато се отхвърли стандартна диагноза и изследванията го показват, обикновено става дума за паразити и пациентите се плашат. Само след няколко седмици прием с PARAZITOL инфекцията изчезва. А с нея и симптомите“.

По-емоционални са всички мнения за ПАРАЗИТОЛ в бг мама. Ето едно такова: „PARAZITOL работи! Освен това с ръка на сърце казвам, че PARAZITOL е безопасен. Аз трудно приемам лекарства и често ги връщам…това си е хранителна добавка, която прочиства. Лично аз се отървах от дългогодишен нервен стомах, придружен с диария и силни болки в мускулите. Лекарите казваха, че ми няма нищо, докато мой съученик, практикуващ в Израел ми каза, че най-вероятно става дума за паразити. Благодарение на вашите коментари научих и за PARAZITOL. Вече съм здрава!“.

PARAZITOL в аптека на добра цена?

Parazitol Цена България

PARAZITOL може да се намери на своя официален сайт. Там неговата цена е доста добра. В момента дори има страхотна промоция. Докато търсихме информация за стандартната цена на ПАРАЗИТОЛ установихме, че сега в България има кампания – за една опаковка ще платите вместо 138 лева, 69 лева. Направете своята поръчка през наличния официален сайт и не търсете продукта нито в аптека, нито в магазини като eMag и Olx. Там ще намерите имитиращи продукти с нулев ефект и по-висока изкуствено завишена цена.

Това са инструкциите за поръчка на PARAZITOL:

 • Заповядайте на неговия официален сайт.
 • Скролнете до долу, за да намерите специалната цена.
 • Попълнете формата за поръчка с имена и телефон.
 • Изчакайте да ви се обадят от екипа на ПАРАЗИТОЛ
 • Потвърдете своята поръчка и продиктувайте адреса си
 • Плащането става при доставка, а тя трае не повече от 10 дена
 • Можете да поръчате PARAZITOL до всяка точка на България

ЗА ФИНАЛ: PARAZITOL е опаковка от капсули с удължено и ефективно действие при микроорганизми, бактерии, инфекции, паразити, червеи и гъбички в тялото. Можете да купите от хранителната добавка в нейния официален сайт с отстъпка от стандартната цена сега, но според бг мама коментари има и фалшиви продукти в еMag, които трябва да се избягват.

Parazitol вече не се предлага на пазара в България и е спрян от производство. Алтернатива за борба срещу паразити и качествен детокс са капките Clean Forte.

Емилия Йорданова

Leave a Reply