PARAZITOL Мнения и Цена – Струва ли си?

Parazitol Капсули паразити и детокс БългарияPARAZITOL e хранителна добавка, която може да промени живота ви на 360 градуса твърдят най-информираните майки в България – членовете на бг мама. Това е лекарствен препарат с натурален произход, който премахва паразити, зарази, инфекции и микроорганизми, заселили се в тялото ни, за да го разрушават, без дори ние самите да подозираме за това. С революционните капсули ще можете да прочистите организма и от токсини, свободни радикали и всички неизвестни причинители на симптоми като постоянна умора, влошено състояние на кожата без реална причина, понижен имунитет, чести храносмилателни нарушения, главоболие и проблеми със зрението.

Parazitol вече не се предлага на пазара в България и е спрян от производство. Алтернатива за борба срещу паразити и качествен детокс е Гермивир.

PARAZITOL – Какво е и за какво служи?

паразитол за паразити и детокс

PARAZITOL е уникален комплекс от природни съставки срещу паразити и микроорганизми в тялото. Това, макар и да не е лекарство, продукт, който ни напомня, че не винаги причината да се чувстваме, а и да изглеждаме зле е конкретна болест. В свое официално изявление в научни списания главният дистрибутор на ПАРАЗИТОЛ за България разяснява, че над 90% от хората дори не знаят, че могат да боледуват постоянно, да развиват алергични реакции и да имат сериозни белодробни проблеми поради паразити в тялото. Тези вредни гадинки, видни само под микроскоп могат да предизвикат също така болки в мускулите, костите и ставите, защото влияят на клетъчно ниво. А това, което прави PARAZITOL е не просто да премахне симптомите ви, но и да унищожи веднъж завинаги паразитите и инфекциите във вашето тяло.

След продължителен курс с препарат дами от бг мама споделят, че са преборили акне, постоянно неразположение и хронична умора, а дори и алергии, възпалителни процеси в тялото и нервното напрежение.

PARAZITOL мнения и отзиви в форумиParazitol мнения коментари

PARAZITOL предизвиква различни отзиви сред аудиторията. Това е така, защото продуктът постига терапевтичен ефект срещу множество причини поради факта, че самите паразити могат да предизвикат множество различни болести и хронични диагнози. В интервю пред известна медия общопрактикуващ лекар с 20 години стаж дава следните коментари за PARAZITOL: „Това е много добър продукт, който предлагам на много мои пациенти с различни оплаквания и с чисти изследвания. Когато се отхвърли стандартна диагноза и изследванията го показват, обикновено става дума за паразити и пациентите се плашат. Само след няколко седмици прием с PARAZITOL инфекцията изчезва. А с нея и симптомите“.

По-емоционални са всички мнения за ПАРАЗИТОЛ в бг мама. Ето едно такова:

PARAZITOL работи! Освен това с ръка на сърце казвам, че PARAZITOL е безопасен. Аз трудно приемам лекарства и често ги връщам…това си е хранителна добавка, която прочиства. Лично аз се отървах от дългогодишен нервен стомах, придружен с диария и силни болки в мускулите. Лекарите казваха, че ми няма нищо, докато мой съученик, практикуващ в Израел ми каза, че най-вероятно става дума за паразити. Благодарение на вашите коментари научих и за PARAZITOL. Вече съм здрава!“.

PARAZITOL цена в аптека? Къде да купя?

Parazitol Цена България

PARAZITOL може да се намери на своя официален сайт. Там неговата цена е доста добра. В момента дори има страхотна промоция. Докато търсихме информация за стандартната цена на ПАРАЗИТОЛ установихме, че сега в България има кампания – за една опаковка ще платите вместо 138 лева, 69 лева. Направете своята поръчка през наличния официален сайт и не търсете продукта нито в аптека, нито в магазини като eMag и Olx. Там ще намерите имитиращи продукти с нулев ефект и по-висока изкуствено завишена цена.

Това са инструкциите за поръчка на PARAZITOL:

 • Заповядайте на неговия официален сайт.
 • Скролнете до долу, за да намерите специалната цена.
 • Попълнете формата за поръчка с имена и телефон.
 • Изчакайте да ви се обадят от екипа на ПАРАЗИТОЛ
 • Потвърдете своята поръчка и продиктувайте адреса си
 • Плащането става при доставка, а тя трае не повече от 10 дена
 • Можете да поръчате PARAZITOL до всяка точка на България

Кратко Описание на Паразитол

Parazitol Цена69 лв
Мнения от форум9.1/10⭐️ Виж тук
СайтПродуктът е Изчерпан
Съставки🍀100% Натурални
Инструкция за употреба✅Виж тук
Странични Ефекти❌НЯМА
Има ли го в аптеки?НЕ
Измама ли е?⛔️Оригиналът работи

ПАРАЗИТОЛ състав

съставки на капсули паразитол

PARAZITOL и неговият страхотен ефект върху цялото тяло задава въпроса „Какво е PARAZITOL?“ съвсем логично. В крайна сметка, до момента са малко хората, които някога са били лекувани от паразити. Така е, но и затова има толкова зле чувстващи се пациенти, чакащи пред лекарските кабинети и прибирайки се вкъщи без реална диагноза за симптомите си. С ПАРАЗИТОЛ се напомня именно на това: не трябва да се пренебрегва възможността да имате паразити в тялото, но и не трябва за всеки симптом на умора, инфекция, раздразнително настроение и главоболие да прибягвате към тежки лекарства, налични във всяка аптека. Вместо това можете да се подобрите като се спрете на натурална формула, на биоактивен безвреден състав от елементи с естествен произход.

Ето кои са активните съставки на хранителната добавка срещу паразити и токсини в тялото:

 • Моринга. Тя подпомага скоростното прочистване и детокс на организма. Елиминира бактерии и паразити, а освен това установява веднага наличие на чуждо ДНК в тялото, за да активира силите на организма сам да се справи срещу заразата.
 • Маслинови листа. Благодарение на високото си съдържание на олеуропеин (мощен елемент с антимикотично и противопаразитно действие), те допринасят за бързото и безопасно прочистване на кръвта, черния дроб, белите дробове и мозъчните клетки, отговорни да носят стрес на цялото тяло, а така да отслабват функциите му.
 • Корен от куркума. Неговите лечебни свойства за безкрайни, но в тази формула спомагат за балансиране на нервната система, за подсилване на клетките и стимулиране на тяхното възпроизводство, създаване на защитна стена срещу бъдещо инфектиране и подобряване на кръвоносните съдове.
 • Черен орех. Това, което го прави уникален, е силата му да намали метаболните процеси на червеите и така да ги унищожи, за да им попречи да се „хранят“ от вашето тяло. Нещо повече – черният орех прочиства кръвта и премахва свободните радикали.
 • Асафетида. Разполага с изявени актерицидни и антимикробни свойства и доказано положително действие върху работата на храносмилателния тракт.
 • Пау Дарко. Спира размножаването на патогенни микроорганизми и подпомага клетките да регенерират и да се самолекуват.

Паразитол инструкция за прием и доза

PARAZITOL прием

PARAZITOL ще подейства само ако стриктно спазвате наличните в неговата листовка инструкция за прием. Това е особено важно и да избегнете каквито и да е било странични ефекти в следствие на предозиране. В листовката ще намерите освен инструкциите за прием още съвети и какво да очаквате.

Ето как се приема PARAZITOL против паразити:

 • По 1 капсула се пие на ден.
 • Добре е да се пие дневната доза сутрин след хранене.
 • Можете да пиете капсулата както с вода, така и със сок или с мляко.
 • Курсът трае минимум 1 месец, за да постигнете пълно прочистване на организма.
 • Продуктът може да се комбинира с редовните лекарствени продукти от вашата аптека или хранителни добавки без никакъв проблем.
 • Естественият характер на капсулите позволява да ги смесвате и с пробиотици за детокс на организма. Двата препарата няма да влязат в колизия.

Паразитол странични ефекти и противопоказания

Сертификата за качество на Parazitol не сочи установени противопоказания или негативни странични ефекти.

Реално погледнато до момента от компанията на ПАРАЗИТОЛ не са установили никакви рискове или случаи с изявена клинична картина на странични ефекти или противопоказания за прием. Все пак, спазването на всички инструкции в продуктовото ръководство са от особено голямо значение за достигане на желания ефект, а именно избавяне от паразитите, червеите, микробите и всички зарази, които носим в тялото си, разболявайки се от тях ежедневно.

ЗА ФИНАЛ: PARAZITOL е опаковка от капсули с удължено и ефективно действие при микроорганизми, бактерии, инфекции, паразити, червеи и гъбички в тялото. Можете да купите от хранителната добавка в нейния официален сайт с отстъпка от стандартната цена сега, но според бг мама коментари има и фалшиви продукти в еMag, които трябва да се избягват.

Parazitol вече не се предлага на пазара в България и е спрян от производство. Алтернатива за борба срещу паразити и качествен детокс е Гермивир.

Емилия Йорданова

Leave a Reply