Vita Energy на DiaVita – Поредният Фалшив Продукт За Отслабване?

VitaEnergy diavita отслабванеVita Energy са марка шейкове, произведени от компания, наречена Dia Vita. Предполага се, че по своята същност те представляват натурална напитка, която е рекламирана като добър източник на различни полезни вещества – протеин, аминокиселини, минерали и други. Основното предназначение на напитката е да се консумира като хранителна добавка, която би могла да помогне на хората, които страдат от наднормено тегло, да влязат в по-добра физическа форма. Истината обаче е, че няма солиден източник, нито обективно доказателство, което да потвърди високата ефективност на този продукт.

>> Вижте Препоръчан от Нас Продукт<<

Забързаното ежедневие и множеството професионални и лични ангажименти, които са на дневен ред, оформят един порочен кръг, от който повечето хора не могат да се измъкнат. Заседналият начин на живот пък произлиза от факта, че повечето от нас работят седнали през по-голямата част от времето. Това са основните причини, които пораждат една интересна тенденция в съвременното общество. Тя е свързана с това, че все повече млади хора се опитват да намерят ефективен начин, който да им позволи да поддържат топ форма с минимални усилия.

Как Да Поддържаме Формата Си

Истината е, че много малко от нас имат време активно да се занимават с какъвто и да било спорт или друга физическа дейност. Това налага търсенето на алтернативни варианти, които да ни помагат да запазим добрата си фигура и тонус. Факт е, че уикендите са крайно недостатъчни, затова е необходимо да се намери решение, което да може да бъде използвано и в по време на работната седмица.

Каквото и помощно средство да намерите обаче, винаги ще е най-добре да го съчетаете с някаква форма на физическа активност, дори тя да представлява упражнения или гимнастика в домашни условия, по 10 минути на ден. Хранителният режим и разумното хранене в нормални количества, също са ключови не само за доброто ни здраве, но и за добрата ни визия.

Серията Vita Energy на марката DiaVita представлява комбинация от различни разтворими напитки, които са специално разработени с цел активно вталяване. Твърди се, че проявяват висока ефективност, затова смятаме да ви дадем малко повече информация за тях.

Vita Energy – Повече Информация за Продуктите и Марката DiaVita!

Шейковете за отслабване Vita Energy са разнообразни като се различават единствено по вкуса, който имат. Налични са следните вариации:

 • Chocolate
 • Vanilla
 • Strawberry
 • Green Coffee
 • Banana
 • Dark Chocolate
 • Tropical
 • Acai Berry
 • Tiramisu
 • Goji Berry
 • Coconut
 • Cookies

Шейкове Vita Energy Diavita

Отличителните съставки във всеки един от видовете шейкове са включени в имената им, така че потребителите лесно биха могли да се ориентират в това кой вариант предпочитат за себе си. Основната функция на добавката е да спомага за влизането в по-добра физическа форма катов същото време подхранва организма с важни за него вещества. Те би следвало да му доставят необходимата енергия, за да функционира нормално.

Предполага се, че протеиновите шейкове имат и способността да потискат апетита, както и да регулират нивата на добрия и лошия холестерол. Това би трябвало да спомогне и за укрепване на имунната система, но към момента няма никакво доказателство, което да го потвърждава като надеждна информация и реален ефект.

Факт е, че продуктите на DiaVita е възможно да имат положително влияние върху човешкия организъм, но не е изключено и да предизвикат появата на различни странични ефекти нежелани реакции.

Кратко Описание на Продукта

Vita Energy Цена25 лв
Мнения от форум2.2/10⭐️ Виж тук
Официален СайтИзчерпан продукт
Съставки🍀100% Натурални
Инструкции за употреба✅Виж тук
Странични Ефекти❌НЯМА
Има ли го в аптеки?НЕ
Измама ли е?⛔️Оригиналът работи

Алтернативно Средство за Постигане на Изваяна Фигура!

Голяма част от онлайн потребителите споделят положителни отзиви, както и интересни истории за добри резултати, постигнати с един конкретен продукт. Той се явява като работеща алтернатива на Vita Energy, а името му е W-Loss. По своята същност това са натурални капки. Действието им е бързо и ефикасно. Кой не би искал да се сдобие с мечтаната фигура с помощта на 100% натурален продукт с приятен вкус? Влезте във форма по здравословен път!

Vita Energy – Състав на Шейковете за Отслабване

Според описанието, което е налично на продуктовата опаковка на шейка, неговият състав е богат на ценни хранителни вещества, витамини и минерали. В допълнение към това, продуктът няма добавен глутен нито оцветители, аспартам или ГМО. За съжаление нашето проучване установи, че всички тези твърдения към момента са валидни единствено в сферата на обещанията, тъй като не могат да бъдат потвърдени от легитимен източни.

Инструкции за Употреба на Разтворимата Напитка!

Важно е да прочетете листовката, която е приложена към всяка опаковка от продукта, преди да пристъпите към неговата употреба. Това ще ви даде необходимата информация, за да можете да използвате натуралния продукт по най-оптималния възможен начин.

Приготвянето на разтворимата напитка за отслабване не е сложно и не отнема особено много време. Необходимо е единствено да смесите праха с малко топла вода или мляко, а получената напитка се пие два пъти на ден – сутрин и вечер. Имайте предвид, че шейковете не са подходящи за консумация от бременни жени и хора в напреднала или подрастваща възраст.

Виж Още: 10 Лесни Начина за Отслабване Без Диети

Vita Energy Мнения и Отзиви по Форуми!

Vita Energy са серия от шейкове за отслабване. Към момента е трудно да се определи, как точно Вита Енерджи въздейства на тялото – мненията и коментарите са разногласни. Продуктът няма издаден Сертификат за качество и не е преминал успешно през експертна оценка. Това разделя потребителите в становищата им за шейковете Vita Energy – мненията и отзивите по форумите са разногласни.

А това ни кара да не препоръчваме приложението на Вита Енерджи за отслабване. Поне докато няма по-голяма яснота относно статута на изделието. Има вероятност и да е фалшификат и опит за измама от страна на производителя. Вита Енерджи за отслабване не се радва на особено одобрение в клиентските коментари и отзиви. Някои одобряват начина на това, как се пие и използва Вита Енерджи. Но по-голямата част от обратната връзка за шейковете Vita Energy, публикувани като мнения и отзиви по форумите, са негативни. Инструкциите за употреба на Vita Energy посочват точно как се пие.

Ето най-честите клиетнски оплаквания за шейковете Вита Енерджи за отслабване в мнения и коментари за Vita Energy по форумите:

 • Липса на Отчетени Положителни Промени по Отношение на Ползването на Вита Енерджи за Отслабване;
 • Оплаквания от Странични Ефекти към Приема на Vita Energy в Клиентските Мнения и Отзиви по Форумите, Като Гадене и Разхлабен Стомах;
 • Различни Предлагания на Вита Енерджи на Варираща Цена по Търговските Портали, Като eMag;
 • Липса на Съобразеност на Производителя на Vita Energy с Доходите в България – Цената на Официалния Уебсайт Е Завишена;
 • Неяснота на Приема на Vita Energy – Как Точно Се Пие и Използва Вита Енерджи за Отслабване?;

Nota Bene! Липсата на данни ни кара да не препоръчваме приема на шейковете DiaVita, Vita Energy Chocolate и Vita Energy Vanilla!

Какво Е DiaVita и Вита Енерджи за Отслабване? А Vita Energy Chocolate и Vanilla?

„ДиаВита“ е името на компанията зад продуктите от серията Вита Енерджи за отслабване. Профилите на „Диа Вита“ в социалните мрежи гласят, че компанията се занимава с разпространението на принципите на холистичната медицина и здравословният начин на живот в България. Затова е създадена и специална серия от продукти DiaVita, които да им помогнат да го осъществят. Сред тях попадат и широко рекламираните DiaVita, Vita Energy Chocolate и Vanilla. Дали съставките на изделията Dia Vita са автентични, обаче, е въпрос на спекулация.

Клиентите не са отчели особено добри промени в теглото си. Нито пък считат, че метаболизмът им се е забързал. Някои дори са регистрирали странични ефекти и противопоказания към приема на Vita Energy в своите мнения и отзиви. Затова и не може да бъде потвърдена автентичността на състава на изделия, като Vita Energy Chocolate и  Vanilla. Нито пък, дали Chocolate и Vanilla въздействат изобщо по някакъв начин на организма.

Вита Енерджи в Аптеките – Цена в България?

Производителят ‚Dia Vita‘ счита, че шейковете от серията Vita Energy работят добре. Както и, че Вита Енерджи се предлага на достъпна цена в България. Наше проучване, обаче, сочи, че Vita Energy няма еквивалентна цена във всички държави на разпространение по света.

Като пример може да бъде даден фактът, че шейковете Вита энерджи имат различна цена в Русия и Украйна. Някои потребители дори сигнализират, че Вита энерджи се предлага и на завишена цена в аптеките там. Което няма нищо общо с твърденията на производителя „ДиаВита“. Най-вече, че шейковете Vita Energy се предлагат на достъпна цена в България и Румъния само на официалния уебсайт.

Накратко: Големият брой неясноти около серията шейкове Вита Енерджи за отслабване и вариращата им цена ни карат да не ги препоръчваме. Най-добре е да не купувате изделия с марката Vita Energy – мненията и отзивите на повечето хора по фитнес-форумите са негативни. Те могат да се обърнат към продукт с доказани ползи и положителни промени относно по-добрия контрол на теглото. Като ефикасния прах за вталяване с W-Loss.

препоръчан продукт бутон

Александър Георгиев

Leave a Reply