Lernelingu – Добра Система за 5 Пъти По-Бързо Усвояване на Немски Език? Или Не?

Lernelingu учебник за немски език БългарияLernelingu е нова система за усвояване на немски език, придобила широка популярност в социалните мрежи в България през 2021 г. Счита се, че помага за 5 пъти по-бързото възприемане и научаване на основите на лексиката и граматиката на предмета. Неин създател е Франц Райман. Но работи ли тя наистина? Много от отзивите, налични, като мнения и коментари по онлайн форуми, подобни на „БГ-Мама“, са с по-скоро уклончив характер. Младежите и възрастните, които са изкарали курса, не са особено сигурни в знанията си. Както и в тяхното писмено и говоримо приложение. Лернелингу включва учебник, състоящ се от 43 интерактивни урока, разгърнати върху 128 страници. Основният проблем, за който индикират клиентите, изкарали чуждоезиковата програма за малки и големи, е, че тя по нищо не се различава от обикновените курсове и заниманията в училище. Lernelingu не успява да ги мотивира достатъчно, за да напреднат добре и не е подходящ за хора на всички възрасти. Най-добре ще е потребителите да се ориентират към наистина работеща система за усвояване на немски език, базирана на сугестопедията.

Как работи системата за усвояване на немски език Lernelingu? Ще ми помогне ли тя да науча добре предмета? Ще мога ли да говоря свободно езика? Има ли смисъл от нея? Да започвам ли Лернелингу или да се доверя на доказания метод за изучване на език Alpha Lingmind?

Научете още подробности в ревюто на чуждоезиковата програма Lernelingu по-долу!

Сугестопедията – Създадена в България за По-Лесно Усвояване на Чужди Езици!

Сугестопедията е метод на преподаване, разработен в България от 60-те до 90-те години на 20-ти век от д-р Георги Лозанов. Наименованието произхожда от термина сугестологията. Това е медицинско изследване на внушението в човешките комуникации и неговата роля в развитието на личността. Системата за предаване на нови знания е разработена с цел установяване на креативно и високоефективно обучение, според естествения начин на усвояване на нови знания от на мозъка. То се опитва да „освободи“ учащите от ограничаването на социалните норми. Методиката е приложима за деца и възрастни, обръщайки специално внимание на „психичната“ хигиена и здравето на ума. Изисква учител и работа в група. Не е подходяща за самообучение.

Основните принципи на сугестопедията включват следното:

 • Най-лесният начин мозъка да усвои нови знания е чрез директен пример, подобно на научаването на майчиния език.
 • Груповата среда стимулира и предразполага към по-бързото научаване.
 • Доброто усвояване на знания се получава естествено, подобно на игра, а не чрез наизустяване.

Lernelingu Не Работи Добре за Научаването на Немски Език, Казват Мнения по Форуми!

Lernelingu мнения коментари

Lernelingu е нова система за усвояване на немски език, която не получава добри отзиви в клиентските мнения и коментари по форуми, като ‚BG-Mamma‘. Тя следва да е базирана на метода на сугестопедията на д-р Георги Лозанов, придобил световна известност и преди 2021 г. Чуждоезиковата учебна програма следва да е разработена от Франц Райнер. Но проверка в Интернет не успя да потвърди съществуването на такъв педагог или учен. Има голяма вероятност Лернелингу да е измама!

Много от потребителите, споделящи отзиви за Лернелингу в мнения и коментари по форуми, подобни на „БГ-Мама“, са недоволни от курса. Те не се чувстват уверени в писмените и говоримите си знания по немски език. Не могат да го говорят и пишат свободно. Пак според тях, той не улеснява усвояването на нови знания и по нищо не се различава от програмите в частните и държавни чуждоезикови школи.

Хиляди младежи и възрастни хора в България се опитаха да усвоят основите на граматиката и лексиката на немския език с Lernelingu. Резултатите през 2021 г., обаче, са по-скоро разочароващи. Ето какво хората не харесват в програмата, според техните мнения, отзиви и коментари за Лернелингу по форумите!

 • Няма Нищо Интерактивно или Ангажиращо Съзнанието в 43-те Теми на Учебника;
 • Системата Не Е Изцяло Базирана на Сугестопедията на д-р Георги Лозанов;
 • Клиентските Мнения и Коментари Сочат, Че Преминалите през Курса Не Са Уверени в Знанията Си;
 • Не Помага за Свободното Устно и Писмено Приложение на Немския Език;
 • Цената на Официалния Уебсайт на Lernelingu в България Е Прекалено Висока за Джоба през 2021 г.;

Nota Bene! Тъй като не можем да потвърдим, че системата Лернелингу не е измама, не съветваме клиентите да започват чуждоезиковата програма!

ЛернелингуИзмама Ли Е Методиката за Бързо Усвояване на Немски Език Лернелингу?

Според официалния уебсайт на Lernelingu, системата за научаване на немски език включва учебник, разделен на 43 интерактивни урока. Голяма част от прегледалите материала, събран в 128 страници, обаче, не го считат за особено иновативен или уникален. Методиката на Франц Райнер следва да спомогне за 5 пъти по-бързото усвояване на основите на лексиката и граматиката на езика. За сега, обаче, резултатите са по-скоро негативни. Или изцяло липсващи.

Основните причини да не можем да препоръчаме системата за бързо и лесно научаване на немски език Лернелингу са:

 • Системата Не Води до Усвояването на Реални Знания по Немски Език;
 • Голяма Част от Клиентите Са Разочаровани;
 • Има и По-Добри Програми за Чуждоезиково Обучение;

Купува Ли Се Lernelingu на Добра Цена в България през 2021 г.?

Lernelingu цена България

Създателят и производителят на Lernelingu считат, че официалният уебсайт на програмата предлага достъпна за България цена. Дали това, обаче, е така? Комплектът включва единствено учебник, без допълнително CD за слушане. А съдържанието му не е подходящо за едновременното обучение на деца и възрастни. Много клиенти считат, че то не предлага нищо ново и не си заслужава средствата. Плюс това, мнозина от тях са срещали оферти за Лернелингу на вариращи стойности в OLX и eMag.

С оглед на това, че много хора считат цената на Lernelingu за недостъпна за джоба на българина през 2021 г., не препоръчваме продукта. Той се предлага на различни стойности в OLX и eMag. Не е потвърдено, че работи. Има оплаквания и от забавяния в доставката, както и от нарушение на целостта на опаковката и съдържанието. Изберете по-добра алтернатива.

Методиката за усвояване на немски език Lernelingu не се предлага на добра цена. Системата се поръчва по стандартната за подобен вид продукти процедура. Не препоръчваме нейната покупка. Ако имате нужда от повече информация, прочетете подробната ни статия за метода на поръчка и доставка!

Знанието Е Сила, Езикът – Връзка със Света!

Колкото повече езици говорим, толкова сме по-големи граждани на света. Има много различни начини да усвоите основите на граматиката и лексиката на определена държава. Това отваря безбройно много врати пред вас. Осмелете се да минете през тях!

Накратко: Системата за учене на немски език Lernelingu придоби широка популярност в България през 2021 г., но не работи добре. Клиентските мнения и коментари, налични, като отзиви по форумите, са по-скоро негативни. Те сочат, че методиката не дава увереност и стабилни знания по материята. Най-добре е да се ориентирате към по-подходяща алтернатива – Alpha Lingmind!
Емилия Йорданова

2 коментара

 1. Атанас Колев юни 8, 2021
 2. Атанас Колев юни 10, 2021

Leave a Reply