Здравейте скъпи читатели и приятели на дигиталния здравен журнал ZdraveDnes,

Радваме се искрено, че сте с нас от първата публикувана статия тук досега. Надяваме се и за в бъдеще да продължим да представяме на вашето внимание разнообразни, полезни и и забавни материали. Държим силно на това да внасяме повече информираност в живота ви, помагайки ви да поддържате остър и буден ум в здраво тяло. Дори и в условията на пандемията от коронавирус (COVID-19).

Ситуацията с извънредното положение бе неочаквана и, в по-малка или по-голяма, промени живота на всеки един. Включително и нашият. Желаем да ви съобщим, че спазваме предписаните мерки за сигурност и безопасност. Дори работим от вкъщи цяла седмица преди началото на извънредното положение. Чисто човешката интуиция, на която отдаваме толкова силно значение в работата и личния си живот, ни подсказа, какво да направим. Още от първите обявени случаи на вируса в България.

Екипът на ZdraveDnes Работи за Това, Да Бъдете По-Щастливи и Здрави Днес

Стараем се спазваме още по-природосъобразен и чист начин на живот. Желаем да ви помогнем и вие да го направите. Седенето вкъщи не означава, че животът е спрял или приключил. Има много начини, по които да поддържате същото, ако не и по-високо ниво на интелектуална и физическа заетост. Детоксикацията на тялото и кожата може да се случи повече от превъзходно и докато седите на уютно и комфортно у дома. Естествената грижа за състарената или изсушена дерма също не бива да остава на заден план. Разполагате и с всичкото време на света, за да се насладите на страхотни моменти с любимия човек. А нашата работа и отговорност е да ви покажем, как да се случи всичко това по един натурален начин.

Ето и начините, чрез които се стараем да направим карантината по-лека за вас и вашите близки:

  • Стимулираме и агитираме за спазването на максимата #останивкъщи (#stayathome) чрез публикуването на много статии на любопитна за вас тематика. Така не само се стараем да ви помогнем да поддържате ума си буден, но и ви даваме полезни насоки за това да се чувствате по-пълноценни.
  • Информираме ви за полезните практики, свързани с правилната дезинфекция на дома, личната хигиена и най-добрите противовирусни практики. Искаме вие да сте здрави всеки ден, започвайки от днес, за да сме заедно възможно най-дълго.
  • Извършваме детайлни проучвания на определени био-козметични продукти, които ви интересуват. Така ви предпазваме от измами с нискокачествени имитациии и спекулата с техните цени. И да насочим вниманието ви към продуктите с реална стойност и ползи за вас.

Животът Се Случва Навсякъде, Най-Вече – в Самите Нас!

Поддържането на позитивна и положителна ментална настройка и висок дух е изпитание във време на криза и извънредно положение. Но, заедно, можем да преборим всяко едно препятствие, изпречило се на житейския ни път. Включително и коронавируса (COVID-19). Запазете своята слънчева усмивка и я показвайте възможно най-често на близките си!

Сега е най-подходящият момент да им покажете, колко много държите на тях! А, също така, и да се насладите на свободното време в компанията на хубава книга, сериал или пъзел. Обичайте се и останете здрави всеки ден!

Оставаме искрено ваши,

Екипът на ZdraveDnes