FungaXT – Кажете „Довиждане“ на Гъбичките По Краката с Новия Натурален Крем

фунгаХТ кремFungaXT е нов натурален крем с био-формула против гъбички и микоза по кожата. Той се прилага най-често в областта на пръстите на краката, като може да се използва и върху други зони, податливи на гъбички – като ръцете. Важно е да се отбележи, че употребата трябва да бъде външна. Интересен факт е, че био-кремът FungaXT се предлага под удобна опаковка на рол-он, който просто трябва да потъркате върху кожата..

Натуралният крем с формула против гъбички FungaXT се радва на популярност чрез клиентските мнения в множество форуми в Интернет. Нашият екип разгледа голяма част от тях, като главно се фокусирахме върху такива, идващи от европейски страни, като Италия, Германия, Румъния. Те също идват и от известен производител – компанията “St. Gerarde”, която се наслаждава на общото одобрение на клиентите, заради качествените си био-козметични средства.

 Какво точно харесват клиентите в натуралния крем с формула против гъбички и микоза FungaXT? Какви екстракти са включени в натуралната им формула? Лесно ли се нанася чрез рол-он опаковката на продукта? И най-важното – как мога да закупя на добра цена в България през 2020? Останете с нас до края на ревюто ни, за да разберете!

3 Съвета за Превенцията на Гъбички по Краката

С наближаването на летните месеци, въпросът с гъбичките по краката става все по-актуален. Но защо е така? Заради един от най-предразполагащите фактори за развитието им: топлина и влажност. Ето как може да ги избегнете:

 • Носете отворени обувки – Може би е време да забравите за кецовете по време на летните месеци. Затворените обувки от всякакъв тип подпомагат развитието на микоза – те създават така благоприятната топла и влажна среда.
 • Не ходете боси в публични басейни, хотели, плажове – Никога не знаете кой е минал оттам преди вас. Гъбичките могат да се предават от повърхност на човек посредством контакт с кожата.
 • Хапвайте повече плодове и зеленчуци – Те ще дадат нужната сила на организма да се справи с гъбичките и вредителите.

Също така препоръчваме да разгледате и новия био-крем с формула против гъбички FungaXT.

FungaXT крака на плаж пясък

FungaXT Мнения, Отзиви и Коментари – Какво Харесват Клиентите в Рол-Он Крема Против Гъбички?

Натуралният крем събира множество положителни FungaXT мнения в големи онлайн форуми за здравословен живот – те са подобни на „БГ мама“ в България. Клиентите, както жени, така и мъже, коментират своята борба срещу гъбичките – най-вече на краката. Някои от тях са пробвали био-крема, защото са търсели превантивно решение срещу носенето на затворени обувки по цял ден. Други от тях вече са се сблъсквали с тях и са останали с добро впечатление от продукта. Много от техните отзиви за ФунгаХТ казват, че рол-он опаковката може да се само плюс. Те просто нанасят крема – не трябва да използват ръката си! Ето от какво друго споделят клиентите за натуралния продукт в позитивните си FungaXT мнения:

 • Почиства и Дезинфектира Микотичната Кожа;
 • Благоприятства Борбата Срещу Гъбичките по Естествен Начин;
 • Повлиява Позитивно на Сърбежа и Раздразненията;
 • Оставя Приятна Миризма Дълго След Нанасяне;
 • Предлага се в Удобна Опаковка под Формата на Рол-Он Крем;
 • Съдържа Натурален Комплекс от Био-Съставки;
 • Предлага Се на Добра Цена в България и през 2020г.
 • Без Данни За Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация, свързана с неприятни странични ефекти и противопоказания, не означава, че те не могат да възникнат индивидуално. Клиентите трябва да следват стриктно инструкциите за употреба, включени в опаковката на продукта. Не бива да се надвишава максималния брой нанасяния на ден, определен от производителя.

Състав на Био-Крема FungaXT – Кои Са Билковите Екстракти, Които Помагат Срещу Гъбички?

Съставът на био-крема FungaXT е разделен в три групи, като всяка от тях има своята роля в борбата срещу гъбичките и микозата. Те съдържат билкови екстракти със свойства, които помагат срещу гъбички. Ето какво включва био-състава на крема:

прополис пчелен восък камфор ланолин ментол жълт кантарион

 • Степен на Подхранване на Епидермиса – Салицилова и Ундециленова Киселина – Балансират нормалните pH-нива, като премахват зачервяванията. Действат срещу бактериите на гъбичките. Имат превантивни свойства.
 • Степен на Почистване и Възстановяване – Комплекс от Прополис, Пчелен Восък, Камфор, Ланолин, Ментол, Жълт Кантарион – Действат прочистващо и дезинфектиращо върху кожата. Подпомагат комфорта, като намаляват чувствата на парене и сърбеж. Придават свеж и приятен аромат.
 • Степен на РегенерацияФормула от Етерични Масла от Розмарин, Мащерка, Бадеми, Чаено Дърво – Подпомагат възстановяването и регенерацията на кожата при локално нанасяне.

 

Как Се Нанася FungaXT гел – Инструкции за Употреба?

На официалният уебсайт на натуралния крем има кратки инструкции за употреба. Ето какво гласят те относно как се нанася FungaXT:

 1. Уверете се, че местата, където искате на нанесете крема, са почистени и подсушени.
 2. Нанесете крема, като използвате рол-он свойствата му. Просто разтъркайте опаковката върху кожата.
 3. Повтаряйте тази процедура по 2 (два) пъти на ден, 30 последователни дни.

FungaXT Цена в България – Как Да Купя Био-Крема против Гъбички Достъпно и на Промоция?

Съществува начин, по който био-крема против гъбички може да бъде закупен на достъпна FungaXT цена в България. А това е именно официалният уебсайт на п

родукта. От производителя решават да сведат поръчките само през него, заради многото предишни оплаквания  за възможности за измама и фалшиви продукти. Заради това няма да го срещнете в големи онлайн платформи за пазаруване, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress или Alibaba. Крема против гъбични не може да се намери и в аптеки, дрогерии или супермаркети. Така производителят дава възможност за достъпна FungaXT цена спрямо качеството, а отделно от това често предлага и допълнителни промоции. Някои са под формата на намаления от оригиналната FungaXT цена. Често има и оферти тип „Купи 3, Плати 2“. Клиентите трябва да прегледат официалният уебсайт на натуралния крем против гъбички и да видят кои са актуалните в момента.

За да поръчат, клиентите просто трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за връзка. Скоро ще получат обаждане от официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. С него те могат да дискутират допълнителни детайли.

 

Вие Може Да Победите в Борбата Срещу Гъбичките!

 

Едно от най-важните неща, които трябва да правите, за да се предпазите от гъбичките е хигиената. Не ходете боси на мръсни места – а ако го направите, почиствайте добре кожата. Хранете се със здравословни храни, които биха подсилили имунитета. Правете чест домашен детокс на тялото, който би могъл да помогне в предотвратяването им.

Накратко: Гел FungaXT е натурален продукт с органична формула против гъбички и микоза. Има богат комплекс от натурални съставки, които подпомагат свежестта и регенерацията на кожата. Събира множество положителни клиентски мнения. Някои от тях дори казват, че работи по-добре от други алтернативи на пазара.

 

Leave a Reply